Bu forumu nasıl buldunuz?

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mc indirmiştim bombomda crack vermişlerdiler indirdim sonra bi baktım oyun güzel (ilk oynadığım zaman 1.5.2 veya altıydı) sonra araştırdım teamextreme buldum indirdim bi baktım süper sitesinde vb. Dolaşırdım sonra Türkçe'de varmı bilmek istedim burayı buldum UFO yaptım yayınladım vb. Böle geliştim UFO yu beğenmeyenlerde fazlaydı :D ondan sonra forumda sürekli kötülendim

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1.5.2 de başladım 1.7.2 ye kadar oyunu çözmeye çalışdım . İnternette videolar izlerdim sitelere girerdim en Son MİNECRAFTTURK.COM u gördüm diğer sitelerle kıyasladım ve bu daha kaliteliydi kayıt oldum falan filan Sonra Sınırsız Ban yedim "spam" dan anlamadım nedenini.
Sonra bu hesabla daha iyi bir şekilde devam ediyorum işszligime.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
MC ustalığına nasıl karar veriyorsun acaba? Bir sandbox oyununda karşılaştırma yapıyorsun, ayrıca kim sana 50. sin dedi? Hangi alanda ustasın belli bile değil.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft'ı arkadaşım önerdi. ilk oynadığım 1.4 sürümüydü. ilk başta arayıp bir crack buldum. ama minecraft ile ilgili bir şey bilmiyordum. bu yüzden ilk olarak çevrimiçi oynadım. ama girdiğim sunucuda login sistemi vardı. ayrıca bir şey bilmiyordum ve ingilizcem aşırı kötüydü. bu sayede premium aldım :D. çevrimiçi oynamak için.

foruma ise 2012 yılında reklam yapmak için katılmıştım. bir kaç reklam yapıp bırakmıştım. bu yıl yeniden başladım.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft türk sunucuları yazdım ilk olarak bu çıktı zaten ._.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beta 1.6.4 te başladıydım sonra 1.0.0 da arkadaşla oynamaya başladım tabi arkadaş pro ben bir şey bilmiyorum :D Bana hep ayak işlerini yaptırıyordu :p Forumu da bi aralar advanture map lar ünlü olmuştu buraya girdim linkleri göremiyordum her zamanki gibi üye olmam gerekiyordu oldum sonra başka maplar sunucular derken burdayım :p

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Beta 1.6.4 te başladıydım sonra 1.0.0 da arkadaşla oynamaya başladım tabi arkadaş pro ben bir şey bilmiyorum :D Bana hep ayak işlerini yaptırıyordu :p Forumu da bi aralar advanture map lar ünlü olmuştu buraya girdim linkleri göremiyordum her zamanki gibi üye olmam gerekiyordu oldum sonra başka maplar sunucular derken burdayım :p
ülnü dğeil moda o kleimeleri dügzün klulan (bir süre böyle konuşacağım nasolsa okunuyor.)