Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
olm ne biçim kız la searchTR bile geldi
[DOUBLEPOST=1414351177,1414351146][/DOUBLEPOST]
yorumu sil dostumaha memeli geldi![]()
yorumu sil dostumaha memeli geldi![]()
olm bi kere kızı görseniz Müthiş lan onun kadar güzel kız yok yarın çıkam teklif edecem <3 umarım evet der yoksa deprasyona girerimolm ne biçim kız la searchTR bile geldi[DOUBLEPOST=1414351177,1414351146][/DOUBLEPOST]yorumu sil dostum
O kızın resmini öm den bi atsanaolm bi kere kızı görseniz Müthiş lan onun kadar güzel kız yok yarın çıkam teklif edecem <3 umarım evet der yoksa deprasyona girerim
olm bi kere kızı görseniz Müthiş lan onun kadar güzel kız yok yarın çıkam teklif edecem <3 umarım evet der yoksa deprasyona girerim
hele bi çıkayım şerefine pre code verecem birine ._.O kızın resmini öm den bi atsana
Saol da daha edemedim edince cıhma teklif edecemUlan bizde niye yok anne bana neden almiyorsun! Benim de manitam olsa bana kalpler atsa :'(
Bu.arada seninki hayırlı olsun git yafşa
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Önce biraz yavşa sonra et hatta romantik bir şey yap kadın mileti öyle seviyor (ful masraflar lan ) ne bilim çiçek çikolata bi sey ver yemek ismarla (döner alma kro der ful masraf işte a•• )Saol da daha edemedim edince cıhma teklif edecem
Yavşamakla buyuk hata yapar. Adı yavşağa çıkar.Önce biraz yavşa sonra et hatta romantik bir şey yap kadın mileti öyle seviyor (ful masraflar lan ) ne bilim çiçek çikolata bi sey ver yemek ismarla (döner alma kro der ful masraf işte a•• )
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
forumun anlamini bilmeden sacma saçma konustugunuz icin tebrikler.Mimecraft forumunu sosyal foruma çevirdiniz tebrikler