BrokenShells Projesi Hakkında ! 2.Dünya Savaşı Konulu Türkiye'de Bir İlk Sunucu !

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium olacaksa tutmaz soyliyeyim.
Craftolojiyi 400-500 kisi bekkiyordu son anda Pre yaptılar 100 kişi girdi ilk gun 2.gun 10-15 kisi diger gynler 4-5 kisi anca vardı.
Kapandı
MassieveMine
En yuksek oyuncu skoru 4-5 /5-6 gune oda kapansu.

Side acıldıgınız an 3-5 kisiyi gecemessiniz

Sana tavsiyem Crack yap tutma olasılıgı olur.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Niye önyargılısınız anlamıyorum.3-5 kişiyi geçemeyeceğimi nereden biliyorsun ? HiveMC'de premium.Sonuç ? 3000-5000 oyuncu.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Proje güzel iyi fakat Forge gibi plugin ve modu birlikte okutan bir tool vardı.Fakat Yeni sürümleri var mı bilmiyorum.Bu açıdan biraz imkansız(tabii başka bir yolu varsa bilemem.)Teknik ekibi kimlerden oluşturmayı düşünüyorsun ve cidden büyük oynayacaksan idare edecek bir gelirin var mı ? Crack olması daha iyidir sadece premium olursa fazla adaletsiz kalır.Sonuçta crackde de oynayan ciddi oyuncular da var.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
versiyon 1.7.2 ise ordayım
1.8 olacak.3 aya 1.8 sunucu çıkar zaten :)[DOUBLEPOST=1414426908,1414426800][/DOUBLEPOST]
Proje güzel iyi fakat Forge gibi plugin ve modu birlikte okutan bir tool vardı.Fakat Yeni sürümleri var mı bilmiyorum.Bu açıdan biraz imkansız(tabii başka bir yolu varsa bilemem.)Teknik ekibi kimlerden oluşturmayı düşünüyorsun ve cidden büyük oynayacaksan idare edecek bir gelirin var mı ? Crack olması daha iyidir sadece premium olursa fazla adaletsiz kalır.Sonuçta crackde de oynayan ciddi oyuncular da var.
1.8'de Spigot geleceği için plugin+mod sistemi de gelecek.İmkansız değil yani.Ayrıca ilk 2 hafta crack.Duruma göre artık.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada şimdi tool'un ismini hatırladım adının BukkitForge tarzı bir şey olması gerek ama güncel sürümünün bulunduğunu sanmıyorum 1.5.2 ile 1.4.7 zamanları vardı sanırsam.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Kerem herşeyi yanlış anlama.Her crack abi olmaz.Riske atmak istemiyorum.Tamam o zaman ilk 2 hafta crack olacak.Eğer durum çok kötüyse premium yapacağım.[DOUBLEPOST=1414426603,1414426562][/DOUBLEPOST]
İlk 2 hafta crack la tamam sunucu ile ilgili mesajdan çok crack olsa gelirdim mesajı var :D
Başka nerede yanlış anladım çok merak ediyorum. "Amaç abi/Olgun ayrımı yapmak" cümlesinden başka bir anlam çıkacağını zannetmiyorum. Yani anlaşım sorunu benim anlayış bozukluğumdan değil senin iletişim yetilerini doğru kullanamamandan kaynaklı.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Niye önyargılısınız anlamıyorum.3-5 kişiyi geçemeyeceğimi nereden biliyorsun ? HiveMC'de premium.Sonuç ? 3000-5000 oyuncu.
HiveMC gibi altyapısı olan Craftoloji ve MassieveMine vardı ne oldu onlara ikiside sonradan Crack oldu Kapandılar.
Premiunkende az kisi vardı Crackkende
İlk pre yapıp sonra crack yapmak emeginizi cope atar aynı sekilde ilk crackken pre yapmakda isleri bozar.
Yapacaksan Crack yap derim sana.
Craftoloji ve MassieveMine a cok uzulmustum 8 aylık calısmaları vardı.Bu sunucuyada yazık olmasın.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel valla :D Hayırlısı :D
Sağol :D
HiveMC gibi altyapısı olan Craftoloji ve MassieveMine vardı ne oldu onlara ikiside sonradan Crack oldu Kapandılar.
Premiunkende az kisi vardı Crackkende
İlk pre yapıp sonra crack yapmak emeginizi cope atar aynı sekilde ilk crackken pre yapmakda isleri bozar.
Yapacaksan Crack yap derim sana.
Craftoloji ve MassieveMine a cok uzulmustum 8 aylık calısmaları vardı.Bu sunucuyada yazık olmasın.
Tamam.