Twitch'deki Göğüslü Yayınlar Yasaklandı! Artık Ağzınızın Suyu Akmayacak!

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Farkında olmadan tartışma mı başlattım? Bu ifadenin neresinde seni rahatsız ettim bilmiyorum. Niyetim mevzu çıkarmak değildi ama ısrarcı davranırsan saygım var tabi.
Sevdiğim, saydığım birisin. Tartışma çıkmasın.[DOUBLEPOST=1414527110,1414527063][/DOUBLEPOST]
Farkında olmadan tartışma mı başlattım? Bu ifadenin neresinde seni rahatsız ettim bilmiyorum. Niyetim mevzu çıkarmak değildi ama ısrarcı davranırsan saygım var tabi.
İmzandaki memegenerator.net sübliminal

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim, saydığım birisin. Tartışma çıkmasın.[DOUBLEPOST=1414527110,1414527063][/DOUBLEPOST]
İmzandaki memegenarator.net sübliminal

Yok canım daha neler. (O sübliminal olarak düşündüğümüz ifade yabancılardaki internet komikliklerine verilen isim oluyor. -Bizdeki capsler gibi işte.- )

-Challenge denied

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yoo gayet normal bir içerik bence."Meme" kelimesi sakınılcak bir şey değil sonuçta.Sırf kısmi bir +18 içerik kısmını oluşturuyor diye sakınılamaz.Cinsel bir organ değil hem .s .s
O yaladığın "meme"den çocuğun süt içecek*

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O da şifre demek oluyor . Şifre = 3 . Half Life 3 Alameti o_O
Şifre üç değil.Bir boobs gerçeği olan küre hesaplama yetenek şeysimi kullanarak kaldırma kuvvetinden nasıl etkilendiğini bulmalıyız.Kaldırma kuvveti olarak bulduğumuz x sayısı da kıyamet yılı.(Hayal gücü + geniş çaplı fantezi mişyın şeysi kompleytıd.)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Şifre üç değil.Bir boobs gerçeği olan küre hesaplama yetenek şeysimi kullanarak kaldırma kuvvetinden nasıl etkilendiğini bulmalıyız.Kaldırma kuvveti olarak bulduğumuz x sayısı da kıyamet yılı.(Hayal gücü + geniş çaplı fantezi mişyın şeysi kompleytıd.)
Konu nereye geldi pls :'(