- En iyi cevaplar
- 0
Kendi konum zaten neyin kafasındasın saygı duyduğum abim?
Farkında olmadan tartışma mı başlattım? Bu ifadenin neresinde seni rahatsız ettim bilmiyorum. Niyetim mevzu çıkarmak değildi ama ısrarcı davranırsan saygım var tabi.
Kendi konum zaten neyin kafasındasın saygı duyduğum abim?
Boob kelimesi subliminal mesaj veriyor yanlızAslında iş detaya girince tit ve nipple eş anlamlı yalnız![]()
Sevdiğim, saydığım birisin. Tartışma çıkmasın.[DOUBLEPOST=1414527110,1414527063][/DOUBLEPOST]Farkında olmadan tartışma mı başlattım? Bu ifadenin neresinde seni rahatsız ettim bilmiyorum. Niyetim mevzu çıkarmak değildi ama ısrarcı davranırsan saygım var tabi.
İmzandaki memegenerator.net sübliminalFarkında olmadan tartışma mı başlattım? Bu ifadenin neresinde seni rahatsız ettim bilmiyorum. Niyetim mevzu çıkarmak değildi ama ısrarcı davranırsan saygım var tabi.
o caps yapıcı oluyorSevdiğim, saydığım birisin. Tartışma çıkmasın.[DOUBLEPOST=1414527110,1414527063][/DOUBLEPOST]
İmzandaki memegenerator.net sübliminal
Sevdiğim, saydığım birisin. Tartışma çıkmasın.[DOUBLEPOST=1414527110,1414527063][/DOUBLEPOST]
İmzandaki memegenarator.net sübliminal
Biliyorum. Şakasına dedim.Yok canım daha neler. (O sübliminal olarak düşündüğümüz ifade yabancılardaki internet komikliklerine verilen isim oluyor. -Bizdeki capsler gibi işte.- )
-Challenge denied
Yoo gayet normal bir içerik bence."Meme" kelimesi sakınılcak bir şey değil sonuçta.Sırf kısmi bir +18 içerik kısmını oluşturuyor diye sakınılamaz.Cinsel bir organ değil hem .s .sBoob kelimesi subliminal mesaj veriyor yanlız![]()
O yaladığın "meme"den çocuğun süt içecek*Yoo gayet normal bir içerik bence."Meme" kelimesi sakınılcak bir şey değil sonuçta.Sırf kısmi bir +18 içerik kısmını oluşturuyor diye sakınılamaz.Cinsel bir organ değil hem .s .s
Karının süt annen,çocuğun ile de süt kardeş olma ihtimali de var .s .s(mantıken çok alakasız oldu ama sonuç oraya varıyor yani .s .s)O yaladığın "meme"den çocuğun süt içecek*
Hayır verilen subliminal mesaj farklı;Yoo gayet normal bir içerik bence."Meme" kelimesi sakınılcak bir şey değil sonuçta.Sırf kısmi bir +18 içerik kısmını oluşturuyor diye sakınılamaz.Cinsel bir organ değil hem .s .s
Yukarıdan ve yandan çaprazlama şekilde bakacak olursak p harfi tamamen ters bakacak olursak da d harfi çıkıyor p ile d'nin anlamı ne peki *-*Hayır verilen subliminal mesaj farklı;
B = yukarıdan bakış
oo = önden bakış
b = yandan bakış
oluyor cnm![]()
O da şifre demek oluyor . Şifre = 3 . Half Life 3 Alameti o_OYukarıdan ve yandan çaprazlama şekilde bakacak olursak p harfi tamamen ters bakacak olursak da d harfi çıkıyor p ile d'nin anlamı ne peki *-*
Şifre üç değil.Bir boobs gerçeği olan küre hesaplama yetenek şeysimi kullanarak kaldırma kuvvetinden nasıl etkilendiğini bulmalıyız.Kaldırma kuvveti olarak bulduğumuz x sayısı da kıyamet yılı.(Hayal gücü + geniş çaplı fantezi mişyın şeysi kompleytıd.)O da şifre demek oluyor . Şifre = 3 . Half Life 3 Alameti o_O
Konu nereye geldi pls :'(Şifre üç değil.Bir boobs gerçeği olan küre hesaplama yetenek şeysimi kullanarak kaldırma kuvvetinden nasıl etkilendiğini bulmalıyız.Kaldırma kuvveti olarak bulduğumuz x sayısı da kıyamet yılı.(Hayal gücü + geniş çaplı fantezi mişyın şeysi kompleytıd.)
Benim geniş fantezi dünyama.Konu nereye geldi pls :'(