Yabancı Video-Gerçeğe En Yakın Bilgisayarı Yapmış

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki gerçeğe en yakın bilgisayar bu değil, bu kullanıcı dostu bir bilgisayar. 16 Bit hesap makinesi yapabilen adam bunu en fazla 6 saatini harcayarak yapar. Adam hesap makinesinin kaç bit olduğunu belirtti mi bilmiyorum fakat en fazla 16 Bittir ki öyle olsa o kadar küçük bir işlem yapmazdı. Dünyanın gerçeğe en yakın hatta gerçek olan bilgisayarı
budur.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ayn Bunu görmüştüm ibretlik bişi kaç yıl sürdü acep[DOUBLEPOST=1414572169,1414572098][/DOUBLEPOST]Ne kadar işsiz var şu dünyada

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Ne yazık ki gerçeğe en yakın bilgisayar bu değil, bu kullanıcı dostu bir bilgisayar. 16 Bit hesap makinesi yapabilen adam bunu en fazla 6 saatini harcayarak yapar. Adam hesap makinesinin kaç bit olduğunu belirtti mi bilmiyorum fakat en fazla 16 Bittir ki öyle olsa o kadar küçük bir işlem yapmazdı. Dünyanın gerçeğe en yakın hatta gerçek olan bilgisayarı
budur.
Bu adamın 4 bit yapabiliyor sanırım ama bu bilgisayar ayni zamanda yazı yazabiliyor, müzik calıyor ve oyun oynanabiliyor. Ayrıca ben komut blogu kullanarak cok daha fazla islem yapabilenini yapmistim(hemde cok kucuk ve iskem basamagıni arttikmak icin tek yapmak gereken tavukların oldugu yere bi kat cıkmak 10 dkda kat trilyona kadar islem yapacak kadar gelistirebilirim yani :) )