- En iyi cevaplar
- 62
Başlıkta da dediğim gibi minecraftta yapılabilecek en iyi bilgisayarı yapmış Bu da Videosu(izin aldım) :
Baktığımı nereden anladın? 7/24 profilimde misin? Kullanışsız. Bunu yapana kadar bilgisayarın kendisinde yaparım işlemleri.@sergun26 videoyu begendin mi? Sonuc olarak adamın like'ları calmak istemem. ☺
Kimlerin konuya baktigi icime doguyor oz3l yetenegim var ya da Konuyu begenmissin oradan farketmisimdirBaktığımı nereden anladın? 7/24 profilimde misin? Kullanışsız. Bunu yapana kadar bilgisayarın kendisinde yaparım işlemleri.
Sorüy beğendiğimi unutmüşümKimlerin konuya baktigi icime doguyor oz3l yetenegim var ya da Konuyu begenmissin oradan farketmisimdir
Adamın özel yetenegi varmış beaa!Kimlerin konuya baktigi icime doguyor oz3l yetenegim var ya da Konuyu begenmissin oradan farketmisimdir
Bu adamın 4 bit yapabiliyor sanırım ama bu bilgisayar ayni zamanda yazı yazabiliyor, müzik calıyor ve oyun oynanabiliyor. Ayrıca ben komut blogu kullanarak cok daha fazla islem yapabilenini yapmistim(hemde cok kucuk ve iskem basamagıni arttikmak icin tek yapmak gereken tavukların oldugu yere bi kat cıkmak 10 dkda kat trilyona kadar islem yapacak kadar gelistirebilirim yaniNe yazık ki gerçeğe en yakın bilgisayar bu değil, bu kullanıcı dostu bir bilgisayar. 16 Bit hesap makinesi yapabilen adam bunu en fazla 6 saatini harcayarak yapar. Adam hesap makinesinin kaç bit olduğunu belirtti mi bilmiyorum fakat en fazla 16 Bittir ki öyle olsa o kadar küçük bir işlem yapmazdı. Dünyanın gerçeğe en yakın hatta gerçek olan bilgisayarıbudur.