IQ Testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi olgun görünüşlü biriyim ehuheheh(Yıl hesabının canı cehenneme.15'im lan ben !)
Nu 14'e giriyorsun :p 2015 yılı itibari ile 14 yaşındasın :p Tabii bu yıl hesabı. Gün hesabı yaparsak ben 12 yaşında sen de 14 üne girmeye hazırlanan bir gençsin :p[DOUBLEPOST=1414583837,1414583750][/DOUBLEPOST]

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Okula erken yazılmamdan pişman oldum lan şimdi.Keşke 12 olmak nedir bilsem hewal. :(
Gün hesabı didim. Yoksa her yerde 13 derim. Yıl hesabı 13'e işaret çünkü ^_^ Ve aralık 11 doğumluyum steam üzerinden oyun yollayın :p[DOUBLEPOST=1414584109,1414584055][/DOUBLEPOST]
Okula erken yazılmamdan pişman oldum lan şimdi.Keşke 12 olmak nedir bilsem hewal. :(
Ve dersler senin zamanında 7. sınıfta olduğundan daha zor (ki 8. sınıfa gitmem gerekiyor <_<)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gün hesabı didim. Yoksa her yerde 13 derim. Yıl hesabı 13'e işaret çünkü ^_^ Ve aralık 11 doğumluyum steam üzerinden oyun yollayın :p[DOUBLEPOST=1414584109,1414584055][/DOUBLEPOST]
Ve dersler senin zamanında 7. sınıfta olduğundan daha zor (ki 8. sınıfa gitmem gerekiyor <_<)
Müfredat bu seneden sonra değişecek diye biliyorum.7.sınıf basit.Sorun 8.sınıf.Konular 8 ile bağlantılı olacak (gerçi sizde olmayacak müfredat değişimi yüzünden %90 yoğunlukla aynı konuları göreceksiniz.)8 sınıf daha bi değişik gelmişti bana.
Açıkçası internet ortamlarında kendini 1-2 yaş büyük ya da asıl yaşın olmayacak bir yaşta tanıtmak yararına.(Tabii bu 8 yaşındayken çıkıp da 14 yaşındayım demek değil.)Hele yaşıtlarına göre olgun davranabiliyorsan "zeka yaşı" dediğimiz faktör etkisini gösterecektir.(Pek güvenmiyorum yaş açısından diğer platformlara.Burası biraz farklı.)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
IQ Puanınınız Zeka Seviyeniz
139
Çok Yüksek Zeka

resim çekmeye üşendim benden yüksekleri var inanırsınız artık :D
2 3 soru salladım geri kalanını ciddi çözdüm :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Müfredat bu seneden sonra değişecek diye biliyorum.7.sınıf basit.Sorun 8.sınıf.Konular 8 ile bağlantılı olacak (gerçi sizde olmayacak müfredat değişimi yüzünden %90 yoğunlukla aynı konuları göreceksiniz.)8 sınıf daha bi değişik gelmişti bana.
Açıkçası internet ortamlarında kendini 1-2 yaş büyük ya da asıl yaşın olmayacak bir yaşta tanıtmak yararına.(Tabii bu 8 yaşındayken çıkıp da 14 yaşındayım demek değil.)Hele yaşıtlarına göre olgun davranabiliyorsan "zeka yaşı" dediğimiz faktör etkisini gösterecektir.(Pek güvenmiyorum yaş açısından diğer platformlara.Burası biraz farklı.)
Herhangi bir yerde yaşımı hiç sallamadım (Kayıt formlarındaki tarih seçimi hariç :p) Yıl olarak hesaplayarak verdim hep yaşımı. Mesela 2015 itibari ile kendime 14 yaşında diyeceğim ^_^ Foruma ilk kayıt olduğumda kimse tanımıyordu beni (Ki nereden tanıyacaklarsa artık :p) Sonra bir kitlem oldu. Dediğin türden bir zeka yaşı benimsendi. Herhalde yaşımı söylemesem böyük dayılarımızdan ya da genç abilerimizden biri sanacaklardı ehehe :D Gerçi ilk başlarda çok ciddi bir tavır takınıyordum sanırım. Artık öyle bir durum yok ^_^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...