- En iyi cevaplar
- 0
2001'limiydin sen *-*Ortalama düzey mi yüksek mi ?(Daha yüksek bir seviye var mı)
![]()
Evet ocaklıyım.2001'limiydin sen *-*
Whoov 11 Ay var aramızdaEvet ocaklıyım.
Tek sorun 1 sene erken yazıldım okul olarak fark attım bi kre .s .s (O yüzden kendimi 15-16 olarak tanıtıyorum.Normalde 15'i dolduruyorum şu an.)Whoov 11 Ay var aramızda![]()
Yalnız yıl hesabıyla şu anda 13 ü bitirip 14'e giriyorsunTek sorun 1 sene erken yazıldım okul olarak fark attım bi kre .s .s (O yüzden kendimi 15-16 olarak tanıtıyorum.Normalde 15'i dolduruyorum şu an.)
Dediğim gibi olgun görünüşlü biriyim ehuheheh(Yıl hesabının canı cehenneme.15'im lan ben !)Yalnız yıl hesabıyla şu anda 13 ü bitirip 14'e giriyorsun![]()
Nu 14'e giriyorsunDediğim gibi olgun görünüşlü biriyim ehuheheh(Yıl hesabının canı cehenneme.15'im lan ben !)
Okula erken yazılmamdan pişman oldum lan şimdi.Keşke 12 olmak nedir bilsem hewal.Nu 14'e giriyorsun2015 yılı itibari ile 14 yaşındasın
Tabii bu yıl hesabı. Gün hesabı yaparsak ben 12 yaşında sen de 14 üne girmeye hazırlanan bir gençsin
![]()
Gün hesabı didim. Yoksa her yerde 13 derim. Yıl hesabı 13'e işaret çünküOkula erken yazılmamdan pişman oldum lan şimdi.Keşke 12 olmak nedir bilsem hewal.![]()
Ve dersler senin zamanında 7. sınıfta olduğundan daha zor (ki 8. sınıfa gitmem gerekiyorOkula erken yazılmamdan pişman oldum lan şimdi.Keşke 12 olmak nedir bilsem hewal.![]()
Müfredat bu seneden sonra değişecek diye biliyorum.7.sınıf basit.Sorun 8.sınıf.Konular 8 ile bağlantılı olacak (gerçi sizde olmayacak müfredat değişimi yüzünden %90 yoğunlukla aynı konuları göreceksiniz.)8 sınıf daha bi değişik gelmişti bana.Gün hesabı didim. Yoksa her yerde 13 derim. Yıl hesabı 13'e işaret çünküVe aralık 11 doğumluyum steam üzerinden oyun yollayın
[DOUBLEPOST=1414584109,1414584055][/DOUBLEPOST]
Ve dersler senin zamanında 7. sınıfta olduğundan daha zor (ki 8. sınıfa gitmem gerekiyor)
Herhangi bir yerde yaşımı hiç sallamadım (Kayıt formlarındaki tarih seçimi hariçMüfredat bu seneden sonra değişecek diye biliyorum.7.sınıf basit.Sorun 8.sınıf.Konular 8 ile bağlantılı olacak (gerçi sizde olmayacak müfredat değişimi yüzünden %90 yoğunlukla aynı konuları göreceksiniz.)8 sınıf daha bi değişik gelmişti bana.
Açıkçası internet ortamlarında kendini 1-2 yaş büyük ya da asıl yaşın olmayacak bir yaşta tanıtmak yararına.(Tabii bu 8 yaşındayken çıkıp da 14 yaşındayım demek değil.)Hele yaşıtlarına göre olgun davranabiliyorsan "zeka yaşı" dediğimiz faktör etkisini gösterecektir.(Pek güvenmiyorum yaş açısından diğer platformlara.Burası biraz farklı.)