Herkese selam

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir erkek konu açmışsa Cevaplar;
-Niye geldin
-Hg
-Türkçeyi katlettin
-Burayı Terket
Bir bayan konu açınca 30+ mesaj
-Slm pln hnm
-Hg tnşlımmı
-slm
-hg cnm
-mrb bnde yni ktldm tnşlımmı?
:p

Neyse Hoşgeldin.Ben forumun işsizlerinden sadece biriyim. Neyse tekrar hoşgeldin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar :)
Adım Alper.Soyadım Barış.Yaşım 12.Ama yaşıma göre olgun birisiyim.Oyun oynamayı severim.Ders çalışmaktan nefret ederim ama çalışırım .s Kendini bilmiş,bencil ve egoist insanları gebertesim geliyor.Müslümanım .s Skype'tan arkadaşlarla sohbet etmeyi severim.Müzik dinlemeye aşığım <3 internetten veya National Geographic'ten Uzay bilimi ve Arkeoloji ile ilgili belgeseller izlerim.Araştırmayı severim.Diğer 12 yaşındaki insanların aksine çok daha olgunum.Creepypasta okumayı severim.Eskiden onunla ilgili bir grubum vardı fakat grup sistemi gittiği için o da gitti.Devlet okuluna gidiyorum.Face'de takılmayı severim ama bir süreden sonra sıkıyor bea .s Haylazım ki bu da olgunluğumu azıcık etkiliyor.Pek anime sevmem.Daha doğrusu Japonca bilmediğim için izleyemem.Mantı'yı çok severim.Hatta en sevdiğim yemek denilebilir.Animatör ve Grafikerim ! Minecraft'ı sevmem çok sıktı oyun .s Baketbol ve futbol ile alakam yoktur (Sevmediğimden değil oynayamadığımdan :D).
Olgun olduğuna kendin mi karar veriyorsun ? Bu aynı "Ben büyüyünce ... olacağım" gibi bir şey :/ (... burada küfür değil olmak istediği meslek vb. şeydir)

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir erkek konu açmışsa Cevaplar;
-Niye geldin
-Hg
-Türkçeyi katlettin
-Burayı Terket
Bir bayan konu açınca 30+ mesaj
-Slm pln hnm
-Hg tnşlımmı
-slm
-hg cnm
-mrb bnde yni ktldm tnşlımmı?
:p

Neyse Hoşgeldin.Ben forumun işsizlerinden sadece biriyim. Neyse tekrar hoşgeldin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hosbulduk

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin diyorum.

Forum hakkında dikkat etmen gereken ilk şey, karşılaştığın kitle içinden sana "abla" diyecek yaşta biriyle karşılaşma ihtimalinin %80 üstünde olduğu. Yani bu da olumsuz bir durumla karşılaşırsan ne kadar ciddiye alman gerektiğini açıklıyor bir bakıma.

Ama samimi bir ortam da yok değil şimdi. Konu Dışı - Genel'e beklerim. En güzel muhabbetler orada geçiyor. (@ForumDoktoru Sen hayırdır, "Ben doktorum." demeler falan?)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin diyorum.

Forum hakkında dikkat etmen gereken ilk şey, karşılaştığın kitle içinden sana "abla" diyecek yaşta biriyle karşılaşma ihtimalinin %80 üstünde olduğu. Yani bu da olumsuz bir durumla karşılaşırsan ne kadar ciddiye alman gerektiğini açıklıyor bir bakıma.

Ama samimi bir ortam da yok değil şimdi. Konu Dışı - Genel'e beklerim. En güzel muhabbetler orada geçiyor. (@ForumDoktoru Sen hayırdır, "Ben doktorum." demeler falan?)
Bana bile zaman zaman abla diyorlar