- En iyi cevaplar
- 0
Şaka maka bu işlere bulaşma derim. Küçükken bir kere şakasına yapmıştım demedikleri/yapmadıkları şey kalmadıŞaka yaptım sadeceDoğru diyorsun.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şaka maka bu işlere bulaşma derim. Küçükken bir kere şakasına yapmıştım demedikleri/yapmadıkları şey kalmadıŞaka yaptım sadeceDoğru diyorsun.
İnsan büyüdükçe düşünür,algılar ve olgunlaşır.Şaka maka bu işlere bulaşma derim. Küçükken bir kere şakasına yapmıştım demedikleri/yapmadıkları şey kalmadı![]()
Küçükken cok sorgular,büyüdükçe kabullenirİnsan büyüdükçe düşünür,algılar ve olgunlaşır.
-Coolkinq12
küçükken ayıbı bile bilmez büyüyünce utanırKüçükken cok sorgular,büyüdükçe kabullenir![]()
İşte bu yüzden küçükken daha çok sorgularküçükken ayıbı bile bilmez büyüyünce utanır![]()
Küçükken kari görür kalkmaz büyünce kari görür kalkar.küçükken ayıbı bile bilmez büyüyünce utanır![]()
Fazla küçük deelim --)Şaka maka bu işlere bulaşma derim. Küçükken bir kere şakasına yapmıştım demedikleri/yapmadıkları şey kalmadı![]()
Bir şeyi sorguluyorsan zekisindir/IQ seviyen yüksektir/Pratik zekan paha biçilemezdir. Şimdi sana soruyorum. Sorgulayarak doğruyu bilmeyi mi seçerdin ? Yoksa sadece sana söyleneni dinleyip başkasının kendi hayatınla oynamasına izin mi verirdin ?Fazla küçük deelim --)Zaten "birşeyi sorguluyorsan ya atayızsındır yada dayıst" o yüzden başkasının yanında böyle şeyler konuşmuyorum.çoğu kişi kötü algılar sorgulamayı.
Burada"türkiyede" sorguluyorsan mal atayizin tekisindir o yüzden ben Kimseyi takmıyorum.Kendi kaderimi yaşamam ben Kendi kaderimi çizerim! Başkalarının kaderimi çizmesinede izin vermem . Bence bu sorunu cevaplar ")Bir şeyi sorguluyorsan zekisindir/IQ seviyen yüksektir/Pratik zekan paha biçilemezdir. Şimdi sana soruyorum. Sorgulayarak doğruyu bilmeyi mi seçerdin ? Yoksa sadece sana söyleneni dinleyip başkasının kendi hayatınla oynamasına izin mi verirdin ?
Yani sorgulamayı seçiyorsun ?Burada"türkiyede" sorguluyorsan mal atayizin tekisindir o yüzden ben Kimseyi takmıyorum.Kendi kaderimi yaşamam ben Kendi kaderimi çizerim! Başkalarının kaderimi çizmesinede izin vermem . Bence bu sorunu cevaplar ")
Yep ama atayız falan deelim yanlış anlama sakın sadece başka "insanların" hayatımı yönetmesini sevmiyorum.Yani sorgulamayı seçiyorsun ?
Ben sana atayızsın mı didim o_OYep ama atayız falan deelim yanlış anlama sakın sadece başka "insanların" hayatımı yönetmesini sevmiyorum.
YooBen sana atayızsın mı didim o_O