Twin Towers of Pardornion |Kaan697| Planet Minecraft Ana Sayfa Konusu |Satılık

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavan-taban onu kastediyorum. Tavan harita sınırında altında bir şey yapınca kapatıyor yapıyı biraz. Belki yaparım ancak boş dünyada başladım ve bunu world painter dünyasına yapıştırmak zor.
Dedigim gibi çevre bakımnıdan boş kalmış.Map neye kullanilir en ufak bilgim yok sadece resimlere baktım. Herhangi bir oyun içinse çevre bakımından hos kalmis.Ama yapı güzel.Desenler hosuma gitti.Pmcdeki basaridan dolayida tebrikler.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Dedigim gibi çevre bakımnıdan boş kalmış.Map neye kullanilir en ufak bilgim yok sadece resimlere baktım. Herhangi bir oyun içinse çevre bakımından hos kalmis.Ama yapı güzel.Desenler hosuma gitti.Pmcdeki basaridan dolayida tebrikler.
Teşekkürler. Aslında sırf eğlence amacıyla yapılmış bu harita boşa gitmesin diye kara kara düşünmüyor değilim. Ender faction diyor, başkası siege diyor da pek de uyarlayamıyorum güzel bir fikir bulursam bu konuda değerlendirebilirim.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar pmc de diamond bekliyorum şımartın beni :D 50 diamond olmuş. Hedef 70

Sent from my iPhone using Tapatalk

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. Aslında sırf eğlence amacıyla yapılmış bu harita boşa gitmesin diye kara kara düşünmüyor değilim. Ender faction diyor, başkası siege diyor da pek de uyarlayamıyorum güzel bir fikir bulursam bu konuda değerlendirebilirim.
Fekşını'ı yatağa yatırıcan bu gidişle :(

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Kötüydü. Ege daha da kötüleştirirdi. Konu kapandı. Öptüm bye.

Sent from my iPhone using Tapatalk