Tavan-taban onu kastediyorum. Tavan harita sınırında altında bir şey yapınca kapatıyor yapıyı biraz. Belki yaparım ancak boş dünyada başladım ve bunu world painter dünyasına yapıştırmak zor.Tavanı degil tabanı bahsediyom.Neyse başarilar.
Tavan-taban onu kastediyorum. Tavan harita sınırında altında bir şey yapınca kapatıyor yapıyı biraz. Belki yaparım ancak boş dünyada başladım ve bunu world painter dünyasına yapıştırmak zor.Tavanı degil tabanı bahsediyom.Neyse başarilar.
Dedigim gibi çevre bakımnıdan boş kalmış.Map neye kullanilir en ufak bilgim yok sadece resimlere baktım. Herhangi bir oyun içinse çevre bakımından hos kalmis.Ama yapı güzel.Desenler hosuma gitti.Pmcdeki basaridan dolayida tebrikler.Tavan-taban onu kastediyorum. Tavan harita sınırında altında bir şey yapınca kapatıyor yapıyı biraz. Belki yaparım ancak boş dünyada başladım ve bunu world painter dünyasına yapıştırmak zor.
Teşekkürler. Aslında sırf eğlence amacıyla yapılmış bu harita boşa gitmesin diye kara kara düşünmüyor değilim. Ender faction diyor, başkası siege diyor da pek de uyarlayamıyorum güzel bir fikir bulursam bu konuda değerlendirebilirim.Dedigim gibi çevre bakımnıdan boş kalmış.Map neye kullanilir en ufak bilgim yok sadece resimlere baktım. Herhangi bir oyun içinse çevre bakımından hos kalmis.Ama yapı güzel.Desenler hosuma gitti.Pmcdeki basaridan dolayida tebrikler.
Cinema4D .sBu arada resimleri neyle çektin
Ben C4D zannettim .sRender yaptım. Blender programı ile. (Normalde çekmeye çalıştım sığmadı)
C4d yi ben de kullandım onda böyle olmaz görüntüCinema4D .s
TşkRender yaptım. Blender programı ile. (Normalde çekmeye çalıştım sığmadı)
Fekşını'ı yatağa yatırıcan bu gidişleTeşekkürler. Aslında sırf eğlence amacıyla yapılmış bu harita boşa gitmesin diye kara kara düşünmüyor değilim. Ender faction diyor, başkası siege diyor da pek de uyarlayamıyorum güzel bir fikir bulursam bu konuda değerlendirebilirim.
Ben uğraşamam demiştimFekşını'ı yatağa yatırıcan bu gidişle![]()
Tamam yapıcam demiştinBen uğraşamam demiştim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yalan söylemişim. Beyler ender mimar arıyor kapışın. (Bu yapıya elletmem)Tamam yapıcam demiştin![]()
Bağane bunun üzerinde yapılacakYalan söylemişim. Beyler ender mimar arıyor kapışın. (Bu yapıya elletmem)
Sent from my iPhone using Tapatalk