- En iyi cevaplar
- 0
Sikaypi gelsene nereye kaçtınKötüydü. Ege daha da kötüleştirirdi. Konu kapandı. Öptüm bye.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sikaypi gelsene nereye kaçtınKötüydü. Ege daha da kötüleştirirdi. Konu kapandı. Öptüm bye.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gerek yokYardım edebilirim aslında accuk .s
Ha ne 3x3 ne wüt wüt.Yok la git şimdi içini spawn yap bi de bahçe yapOlay ne bana da anlatın. Market istedi benden sadece Ender. Hemde 3x3![]()
Fantastik tarzında yapılar yapıldıgı için ne yazık ki farklı bloklar kullanılmıyor.Ek olarak sen Medieval'a gidip Kuvars'mı koyuyorsun ? Biraz öyle düşün! Her mimarin kendine has bir havası vardır.Kendisi belirler,kendisi yapar.Vallahi hep aynı soruna devam. FARKLI BLOCKLAR KULLANMAYI DENE!
Bertancım açıklar mısın ne zaman bu blokları kullandım veya hangi yapımda tuğla vardı ? Bu yapıya gidecek başka blok yok ki zaten beyaz yapsam minas tirith i çalmış derler, kumtaşı yapsam alamut palamutcular çıkar yine ortaya. Siyah yapsam galandelle aynı olmuş. Eh ne yapayım idare edeceksiniz.Vallahi hep aynı soruna devam. FARKLI BLOCKLAR KULLANMAYI DENE!
Farklı blocklar kullan diyorum, hem tuğla hem toprak hem taş hem toprak böyle böyle gider bu. Demek istediğim sadece 3-4 block tipi kullanarak yapı yapmandan vazgeçmen gerektiği. Yoksa yapılarında biçim olarak herhangi bir sorun görmüyorum. Başarılar.Bertancım açıklar mısın ne zaman bu blokları kullandım veya hangi yapımda tuğla vardı ? Bu yapıya gidecek başka blok yok ki zaten beyaz yapsam minas tirith i çalmış derler, kumtaşı yapsam alamut palamutcular çıkar yine ortaya. Siyah yapsam galandelle aynı olmuş. Eh ne yapayım idare edeceksiniz.
Tamam belki haklısın da ben göremiyorum sanırım. Tuğla, Taş Tuğla, Odun, Kuvarz, Kumtaşı ve unuttuğum birkaç blok daha kullandım. Önerin varsa söyle de daha çok çeşit bulamadım açıkçası. Her yapı böyledir zaten 5-6 temel blok üzerine olur. Daha fazlası candyland de bile olmaz neredeyse.Farklı blocklar kullan diyorum, hem tuğla hem toprak hem taş hem toprak böyle böyle gider bu. Demek istediğim sadece 3-4 block tipi kullanarak yapı yapmandan vazgeçmen gerektiği. Yoksa yapılarında biçim olarak herhangi bir sorun görmüyorum. Başarılar.
Clay ve wool renklerini kullanabilirsin, bence daha "gerçekçi" durur.[DOUBLEPOST=1414876952,1414876893][/DOUBLEPOST]Tamam belki haklısın da ben göremiyorum sanırım. Tuğla, Taş Tuğla, Odun, Kuvarz, Kumtaşı ve unuttuğum birkaç blok daha kullandım. Önerin varsa söyle de daha çok çeşit bulamadım açıkçası. Her yapı böyledir zaten 5-6 temel blok üzerine olur. Daha fazlası candyland de bile olmaz neredeyse.
Zaten ronindeki "BAZI" arkadaşlardan daha iyi.Ronine bir rakip doğuyor, o adam!
ŞefurRonine bir rakip doğuyor, o adam!
Ronine bir rakip doğuyor, o adam!
ŞefurKedupela
(Æmmit) yani önceden vardı ama bir ekip değil,biz bir arkadaş topluluguyuz.Amacımız eğlenmek.
Enes ben sadece açıklama yaptım sakün ol çampiyın.Diyorum ya biz "Ekip" değiliz.Kaan'da diyor.Biz sadece "Arkadaş topluluguyuz".Açık adres vereyim puçaklamaya gel isterse.Konuyu ronine getirirseniz ya da ronine diss atarsanız kan çıkartırım