Twin Towers of Pardornion |Kaan697| Planet Minecraft Ana Sayfa Konusu |Satılık

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Olay ne bana da anlatın. Market istedi benden sadece Ender. Hemde 3x3 :(

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallahi hep aynı soruna devam. FARKLI BLOCKLAR KULLANMAYI DENE!
Fantastik tarzında yapılar yapıldıgı için ne yazık ki farklı bloklar kullanılmıyor.Ek olarak sen Medieval'a gidip Kuvars'mı koyuyorsun ? Biraz öyle düşün! Her mimarin kendine has bir havası vardır.Kendisi belirler,kendisi yapar.
Not: Planet Minecraft'ın anasayfasına tek başına çıkana yapmayın be!

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Vallahi hep aynı soruna devam. FARKLI BLOCKLAR KULLANMAYI DENE!
Bertancım açıklar mısın ne zaman bu blokları kullandım veya hangi yapımda tuğla vardı ? Bu yapıya gidecek başka blok yok ki zaten beyaz yapsam minas tirith i çalmış derler, kumtaşı yapsam alamut palamutcular çıkar yine ortaya. Siyah yapsam galandelle aynı olmuş. Eh ne yapayım idare edeceksiniz.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bertancım açıklar mısın ne zaman bu blokları kullandım veya hangi yapımda tuğla vardı ? Bu yapıya gidecek başka blok yok ki zaten beyaz yapsam minas tirith i çalmış derler, kumtaşı yapsam alamut palamutcular çıkar yine ortaya. Siyah yapsam galandelle aynı olmuş. Eh ne yapayım idare edeceksiniz.
Farklı blocklar kullan diyorum, hem tuğla hem toprak hem taş hem toprak böyle böyle gider bu. Demek istediğim sadece 3-4 block tipi kullanarak yapı yapmandan vazgeçmen gerektiği. Yoksa yapılarında biçim olarak herhangi bir sorun görmüyorum. Başarılar.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Farklı blocklar kullan diyorum, hem tuğla hem toprak hem taş hem toprak böyle böyle gider bu. Demek istediğim sadece 3-4 block tipi kullanarak yapı yapmandan vazgeçmen gerektiği. Yoksa yapılarında biçim olarak herhangi bir sorun görmüyorum. Başarılar.
Tamam belki haklısın da ben göremiyorum sanırım. Tuğla, Taş Tuğla, Odun, Kuvarz, Kumtaşı ve unuttuğum birkaç blok daha kullandım. Önerin varsa söyle de daha çok çeşit bulamadım açıkçası. Her yapı böyledir zaten 5-6 temel blok üzerine olur. Daha fazlası candyland de bile olmaz neredeyse.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam belki haklısın da ben göremiyorum sanırım. Tuğla, Taş Tuğla, Odun, Kuvarz, Kumtaşı ve unuttuğum birkaç blok daha kullandım. Önerin varsa söyle de daha çok çeşit bulamadım açıkçası. Her yapı böyledir zaten 5-6 temel blok üzerine olur. Daha fazlası candyland de bile olmaz neredeyse.
Clay ve wool renklerini kullanabilirsin, bence daha "gerçekçi" durur.[DOUBLEPOST=1414876952,1414876893][/DOUBLEPOST]
Ronine bir rakip doğuyor, o adam!
Zaten ronindeki "BAZI" arkadaşlardan daha iyi.