Bir Ekip ! [The Blood]

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ufak bir işim çıktı, geldim şimdi:

Yonnie akıllı bir gençti. Ailesiyle birlikte Japonya'nın huzuru serinliğine aksetmiş kırlarında yasarlardı. Dağ eteğindeki uçsuz bucaksız ovaya kurulmuş olan köyleri, adeta bir mutluluk hanıydı. Yonnie, her sabah erkenden kalkar, kuyudan su çeker ve elini yüzünü bu yerin derinliklerinden gelen yaşam kaynağı ile yıkardı. Köyün suyu dağın karlarından geldiği için pek berrak olur, içene de ferahlık verirdi. Yine bir gün Yonnie, bölgelerine has olan bir dövüş sanatı olan Saji becerilerini geliştirmek için dağ yamacındaki Ejder Tapınağı'na doğru yola koyuldu. Bu tapınak, o bölgeye ilk yerleşen kabileler tarafından yapılmıştı. Ulaşılması ve bulunması kolay olmasın diye sarp yamaçları olan, düşeni affetmeyen uçurumlarla dolu ama bir o kadar da huzur veren manzaraya sahip olan bu dağa kurulmuştu. Tapınağa ulaşmak için dar ve oldukça dik bir yol yapılmıştı. Yonnie ise bu yolu her gün rahatlıkla çıkıyor, o güzel sesi ile yerel ezgileri mırıldanıyordu. Tapınak yolu usta taş işçileri tarafından kakmalı işlemelerle süslenmiş, güzel görünmesi için cilalanmıştı. Güneş ışığının da etkisiyle gözleri sarhoş edecek güzellikte kamaşıyordu. Nihayetinde bu yolu biraz soluklanarak da olsa tamamlamış ve tapınak görünmüştü. Tapınağa vardığında ise içini kötü bir his sarmıştı. Büyük ahşap kapıdan geçti ve kırmızı, ejderha motifli bir halısı olan hole geçti. Dedesinden miras kalan, ucunda yeşim taşları bulunan odundan bir asası vardı. Yer yer demir kaplamalı asasını çıkardı ve her zamanki gibi çalışmaya başladı... (Lazımsa devamını da yazabilirim.)
Var ya devamını okumak isterdim. Yanlız şuna karar ver;
Hikaye mi ?
Hayalperest mi ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aralarındaki önemli farklar neler? Ona göre karar vereyim.
Hayalperestler hikayeyi yazacak arkadaşa hikayeyi uzatması ve derinleştirmesi için fikirler verecek. Hikaye ise hikayeyi istediği gibi yönetebilecek (sonu ve belirli yerleri benim istediğim şekilde olmak sureti ile, oralara easter egg koyacağım da eheheh :D)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hayalperestler hikayeyi yazacak arkadaşa hikayeyi uzatması ve derinleştirmesi için fikirler verecek. Hikaye ise hikayeyi istediği gibi yönetebilecek (sonu ve belirli yerleri benim istediğim şekilde olmak sureti ile, oralara easter egg koyacağım da eheheh :D)

Çok kararsız kaldım, eğer hikayeyi yazan kişi içine gizli şeyler saklayabiliyorsa -easter egg olayı- hikayeciliği kabul edebilirim. ^_^

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Wattpad'e devam :D
İstersen buraya bir aşk hikayesi döktüreyim dermişim :D
Wattpad'de ki hikayemi okudun mu sen @KadirBerk ?