Bu Anti-DDOS Scripti İşe Yarar Mı?

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hosting'i firewall koruması olan bir yere geçirebilirsin...

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
CloudFlare'ın ücretsiz versiyonu mevcut ki çoğu site ücretsiz versiyonunu kullanıyor ve oldukça etkili. Ancak bizim gibi siteler ücretli versiyonunu kullanıyor o ayrı bi konu. CloudFlare ücretsiz versiyonu bu sitenize eklediğiniz basit scriptten çok çok daha etkili olacaktır buna emin olabilirsiniz.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
CloudFlare'ın ücretsiz versiyonu mevcut ki çoğu site ücretsiz versiyonunu kullanıyor ve oldukça etkili. Ancak bizim gibi siteler ücretli versiyonunu kullanıyor o ayrı bi konu. CloudFlare ücretsiz versiyonu bu sitenize eklediğiniz basit scriptten çok çok daha etkili olacaktır buna emin olabilirsiniz.
Aynen öyle.
Fakat benim tavsiyem siteni sunucun ile aynı makinede barındırmaktan yana olacak.
Zaten sunucu için DDOS koruması olan bir VPS & VDS veya Dedicated makine alacaksın o senin projene bağlı bir durum.
R10 gibi yerlerde bunu sağlayan birçok güvenilir şirket var.
Özellikse Kimsufi sunucular senin ihtiyacına ilaç gibi gelecektir.

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Karşı saldırı yapacak kadar cahül m duruyorum :/ Kan davası mı bu :p Evde WampServer ile açtığım 80 portlu sitem kaç ay ayakta durur :p
Bilgili İnsansın, Öğrenirsin. Ama Ben Genelde Keylogger Kullanırım :)
Eğer şansını zorlarsa tabikisi yapucaksın
Senin bilgisayarın ne kadar ayakta durursa oda okadar ayakta durur tabi ziyaretçi sayısı az oloduğunu farzedersek .-.
Aynen Öyle. Bana Yaptılar Mesela. Bende Keylogger Attım.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama Yakalanırsan Anandan İlk Çıkış Durağını Gösterirler Sana :D Ben Genelde abilere Kullanıyorum. MC Sunucularında Kesince "Bilgisayarını, Modemini Çökertecem" Diyen abilere Karşı.
Valla hocam yetenekleriniz taktire şayan bir durum.
Bir ara özelden IP atarım benim bilgisayara da atarsınız sizin gibi mükemmel "heçkır" arkadaşlar her zaman gelmiyor buralara.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hosting'i firewall koruması olan bir yere geçirebilirsin...
Şuanda CloudFlare geçtim. DNS bekliyorum.[DOUBLEPOST=1414858494,1414858395][/DOUBLEPOST]
Aynen öyle.
Fakat benim tavsiyem siteni sunucun ile aynı makinede barındırmaktan yana olacak.
Zaten sunucu için DDOS koruması olan bir VPS & VDS veya Dedicated makine alacaksın o senin projene bağlı bir durum.
R10 gibi yerlerde bunu sağlayan birçok güvenilir şirket var.
Özellikse Kimsufi sunucular senin ihtiyacına ilaç gibi gelecektir.
Sunucuyu sponsor bulursak makinede açacağız. Öğrenciyim malum. Bir sunucuya aylık en fazla 15 TL ayırabilirim. Harçlığım ne kadar ki?