98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ip adresimi çalarsın falan die f5lemiom :s
IP adresini çalmak isteseydim forumumuzda gözüküyor canüm.ip adresimi çalarsın falan die f5lemiom :s
CloudFlare'ın free versiyonu var en azından onu dene.IP adresini çalmak isteseydim forumumuzda gözüküyor canüm.
Tumam denerüm.CloudFlare'ın free versiyonu var en azından onu dene.![]()
Dos = tek cihaz ileya zaten yapilan ddos tek 1 ip üzerinden olmuyo diye biliyorum![]()
Proxy de engelliyor canüm.proxy kullanırız loa
Aynen öyle.CloudFlare'ın ücretsiz versiyonu mevcut ki çoğu site ücretsiz versiyonunu kullanıyor ve oldukça etkili. Ancak bizim gibi siteler ücretli versiyonunu kullanıyor o ayrı bi konu. CloudFlare ücretsiz versiyonu bu sitenize eklediğiniz basit scriptten çok çok daha etkili olacaktır buna emin olabilirsiniz.
Bilgili İnsansın, Öğrenirsin. Ama Ben Genelde Keylogger KullanırımKarşı saldırı yapacak kadar cahül m duruyorum :/ Kan davası mı buEvde WampServer ile açtığım 80 portlu sitem kaç ay ayakta durur
![]()
Aynen Öyle. Bana Yaptılar Mesela. Bende Keylogger Attım.Eğer şansını zorlarsa tabikisi yapucaksın
Senin bilgisayarın ne kadar ayakta durursa oda okadar ayakta durur tabi ziyaretçi sayısı az oloduğunu farzedersek .-.
Heyt be ona da keylogger buna da keylogger herkes hacker.Bilgili İnsansın, Öğrenirsin. Ama Ben Genelde Keylogger Kullanırım
Aynen Öyle. Bana Yaptılar Mesela. Bende Keylogger Attım.
Ama Yakalanırsan Anandan İlk Çıkış Durağını Gösterirler SanaHeyt be ona da keylogger buna da keylogger herkes hacker.![]()
Valla hocam yetenekleriniz taktire şayan bir durum.Ama Yakalanırsan Anandan İlk Çıkış Durağını Gösterirler SanaBen Genelde abilere Kullanıyorum. MC Sunucularında Kesince "Bilgisayarını, Modemini Çökertecem" Diyen abilere Karşı.
Şuanda CloudFlare geçtim. DNS bekliyorum.[DOUBLEPOST=1414858494,1414858395][/DOUBLEPOST]Hosting'i firewall koruması olan bir yere geçirebilirsin...
Sunucuyu sponsor bulursak makinede açacağız. Öğrenciyim malum. Bir sunucuya aylık en fazla 15 TL ayırabilirim. Harçlığım ne kadar ki?Aynen öyle.
Fakat benim tavsiyem siteni sunucun ile aynı makinede barındırmaktan yana olacak.
Zaten sunucu için DDOS koruması olan bir VPS & VDS veya Dedicated makine alacaksın o senin projene bağlı bir durum.
R10 gibi yerlerde bunu sağlayan birçok güvenilir şirket var.
Özellikse Kimsufi sunucular senin ihtiyacına ilaç gibi gelecektir.