I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
Tamam, ama ben de göremeyebilirim(!), haberin olsun.La görmedim .s
Tamam, ama ben de göremeyebilirim(!), haberin olsun.La görmedim .s
Kerem görmedim dedik demi.Emir ile konuşmaya dalmışım.Ayrıca çok zenginmişim gibi davranmayı kesin.Burada harçlıklarımı biriktirerek yükletiyorum demi.Herkes benden 10-12 Tl'lik oyun istiyor (Biri Skype'tan istedi.) Para mı s*çıyoruz lan burada ? Zaten 50 TL yükletmişim kırk yılda bir.3 kişi istiyor.3x10=30.Geriye kaldı 20.20 TL ne işime yarayacak ? Eğer işime yarasaydı direk 25 TL yükletirdim.25 TL boşa vermezdim.Arkadaşımsınız biliyorum.Hatta hayattaki en iyi arkadaşım (Pek arkadaşım yok.Asosyelim işte .s) Ama 1000 TL yükletmedim.Altı üstü 50 TL.Ve bırakın onu da ağız tadıyla harcayayım.Tamam, ama ben de göremeyebilirim(!), haberin olsun.
3+10'un 30 ettiğini ilk defa gördüm başka bir formül mü bu o_OKerem görmedim dedik demi.Emir ile konuşmaya dalmışım.Ayrıca çok zenginmişim gibi davranmayı kesin.Burada harçlıklarımı biriktirerek yükletiyorum demi.Herkes benden 10-12 Tl'lik oyun istiyor (Biri Skype'tan istedi.) Para mı s*çıyoruz lan burada ? Zaten 50 TL yükletmişim kırk yılda bir.3 kişi istiyor.3+10=30.Geriye kaldı 20.20 TL ne işime yarayacak ? Eğer işime yarasaydı direk 25 TL yükletirdim.25 TL boşa vermezdim.Arkadaşımsınız biliyorum.Hatta hayattaki en iyi arkadaşım (Pek arkadaşım yok.Asosyelim işte .s) Ama 1000 TL yükletmedim.Altı üstü 50 TL.Ve bırakın onu da ağız tadıyla harcayayım.
Al işte..3+10'un 30 ettiğini ilk defa gördüm başka bir formül mü bu o_O
3+10=13 eder 30 değilAl işte..
"x" koyacağım yere "+" koymuşum.Matematik özürlü değilim .s3+10=13 eder 30 değil![]()
ama klavye özürlü olma ihtimalin var. Gerçi aynısı bende de var arada kelimelerin arasına bir "j" harfi sıkıştırıyorum"x" koyacağım yere "+" koymuşum.Matematik özürlü değilim .s
Eheheheama klavye özürlü olma ihtimalin var. Gerçi aynısı bende de var arada kelimelerin arasına bir "j" harfi sıkıştırıyorum![]()
He şimdi hatırladım Portal2'de filan da yapmıştın.Öyle biri olduğunu zannetmiyordum zaten.Sadece hangisinin şaka hangisinin gerçek olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum .sDaha önce bu konuda asla ciddi olmadığımı söyledim, hatırlamıyor musun? Sence ben arkadaşımın parasını sömürecek kadar kalleş miyim? Her konunda bu şakayı yaptım şaka olduğunu da belirttim hatırlamıyor musun?
Sen bir şey demedin ki.Gülmekten şaka olduğunu anladım zatenBen sadece şaka niyeti şeysine söylemiştim ciddiye aldıysan kusura bakma.
He yani ben "qotü jojuk" deglm yni .s .sSen bir şey demedin ki.Gülmekten şaka olduğunu anladım zaten![]()
Sen öylesin ben deelimHe yani ben "qotü jojuk" deglm yni .s .s