UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Yarım gün olanlar nasıl sekiz saat alıyor yahu? Ders saati mi yok ise 60 dakika olan saat mi?Okulu yarım gün olanlar da yaklaşık bu kadar süre ders alıyor.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Yarım gün olanlar nasıl sekiz saat alıyor yahu? Ders saati mi yok ise 60 dakika olan saat mi?Okulu yarım gün olanlar da yaklaşık bu kadar süre ders alıyor.
Mesela kuzenim var -yarım gün- sabah 5.30 gibi dersleri başlıyor. Tabi biraz orantısız bir tahmin olabilir. Ve bir o kadar da gereksizYarım gün olanlar nasıl sekiz saat alıyor yahu? Ders saati mi yok ise 60 dakika olan saat mi?
Sen sabahçıları diyorsun.Mesela kuzenim var -yarım gün- sabah 5.30 gibi dersleri başlıyor. Tabi biraz orantısız bir tahmin olabilir. Ve bir o kadar da gereksiz![]()
Verdim şukunu güldürdün. Huehueİlginç bir tercih. Ben daha çok hiçbir şey giymeyenlerden hoşlanıyorum ^^
İlginç bir tercih. Ben daha çok hiçbir şey giymeyenlerden hoşlanıyorum ^^
Gürkan Yeşim ne alaka?![]()
*yazı*[DOUBLEPOST=1414940224,1414939890][/DOUBLEPOST]AÇACAĞINIZ KONUYU SEVEYİM!!!!
![]()
Pekiqewpqweğpqweoqoıpweuı qoıwoıue üniformam kısacık etek ama ben pantalon giyiyorum wyqetqwetyqwe
Oraya onu espiri niyetine yazdım merak etme gönderdiğim mesaj şu:Gürkan Yeşim ne alaka?
Zaten göndermediğin gayet belli.Oraya onu espiri niyetine yazdım merak etme gönderdiğim mesaj şu:
![]()
![]()
Kısa etek mi.qewpqweğpqweoqoıpweuı qoıwoıue üniformam kısacık etek ama ben pantalon giyiyorum wyqetqwetyqwe
Gönderir miyim öyle bir şey ben.Zaten göndermediğin gayet belli.Sadece öylesine şey ettim.