Konu Kapansın. Yeni Konu Açacağım.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uçak çok kolay o modsuz yapılır.
FAKAT TREN?
ODA MODSUZ YAPILIRDA TREN HEYECANLI OLSUN YANİ :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Reis Minimap,harita için , görevleri citizense eklenti kurarak yapabilirsin(plugin bu),shader mod (geçeğe yakın grafikler)

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanlık Benim Aklımda Yok Denizaltı Uçak Helikopter Tank Kaldı. ^,^ Sizde Mod Önerebilirsiniz.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si az önce tank ve helikopteri söylemiştim
2.si benim buildim de iyidir çağırabilirsiniz ama öğrenciyim baştan söyliyim :D

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minimap olarak Zan's Minimap'i tercih edebilirsin :) Tema ile GTA'ya benzetilebilir :) Aslında UI değiştiren bir mod yazabilirim ancak şu sıralar çok yoğunum :) Tema yaparım :) O basit iş :)[DOUBLEPOST=1414951838,1414951455][/DOUBLEPOST]Yapıt inşaatında yardımcı olabilirim :)[DOUBLEPOST=1414951961][/DOUBLEPOST]Shader Mod için modifiyeli ShaderPack hazırlayabilirim :) İngilizcesi iyi olan biri izin alırsa tabii :)

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük Bir Projeye Giriştiğimin herkes Farkında. Burda Herkezin Yardımına İhtiyacım Olcak. Kim Bilir Sunucuda Kurucu Bile Olabilirsiniz ?? Ama Önce Temelleri Halletmeliyiz. Modların Hepsi Tam Olmalı. Ardından İnşaate Geçebiliriz. İnşaatta Bana Yardım Edecek Sağlam Kişiler Var Merak Etmeyin. Tabi Sizde Yardım Edebilirsiniz. İlk Hedefimiz Modları Uyumlandırmak 1.7.2 İÇin.