UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
İyi o zaman at eve öyle döv adamı. .s .s (!)Ben fanteziyle adam dövmek istiyorum o yüzden:
![]()
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
İyi o zaman at eve öyle döv adamı. .s .s (!)Ben fanteziyle adam dövmek istiyorum o yüzden:
![]()
bak bu caps güzeldi![]()
Fantezi ile diyorsun. Bundan genelde o anlaşılır. Ya da kavgada adamın üstüne kırmızı mum dök.
Off azra çq qcqsn .s .suff zurin sn çq blyn
Sesli harfleri severim.Off azra çq qcqsn .s .s
Hem de çok severim.uff zurin sn çq blyn
O ZAMAN O SESLİ HARFLERİ SİL BEBEK!!!ben sevmem uıqweyqweyqweuıqwe
O zaman Türkçe konuşma.ben sevmem uıqweyqweyqweuıqwe
Üff ne koydu.O zaman Türkçe konuşma.
sesli harfleri sevmemem türkçe konuşmayacağı manlamına gelmez. Sessiz harfleri severim çünk isimimde çoğunlukla sessiz harfler var. ona bakaraktan sen bayrağı sevmezsin ama cenazene direği gelir felan qıuweyyıqwyeqwe
Yönetimden birinin hakaret etmesi gerçekten çok üzücü değil mi? Kendimden utanıyorum böyle bir hakaret için. (!)Moderatör Hakaret Ettiğinde:
Olabilir Canım Ondan Bir şey Olmaz Sonuçta O Moderatör.
Ben Hakaret Ettiğimde:
1 UYARI PUANI VE 51235866173654 BİLGİLENDİRME MESAJI
Sesli harfleri sevmemen demek abecemizin bir kısmına karşı olman demek ve içinde bizim sesli harflerimizin olmadığı bir abece başka bir dilin abecesi olur.sesli harfleri sevmemem türkçe konuşmayacağı manlamına gelmez. Sessiz harfleri severim çünk isimimde çoğunlukla sessiz harfler var. ona bakaraktan sen bayrağı sevmezsin ama cenazene direği gelir felan qıuweyyıqwyeqwe
oq. Direk istermisin bedavacenazenede geliyor
Alfabe dilimize başka bir dilden geçen yabancı bir kelimedir. Türkçesi "ABECE" olmaktadır.yalnız o alfabe qıuweyıuqwıeyqıwe
Anlamadı. Utku yavaştan kaç sen.yalnız o alfabe qıuweyıuqwıeyqıwe[DOUBLEPOST=1414942579,1414942545][/DOUBLEPOST]
oq anlyrm dişlerin güzelmiş posterler yakıyo, zyn müslimın bi qere
Hıh. >hep bnö sayemde hıh :<