Uzaylı diye bir şey varmı ??

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İşte bnden biri oyun videosuna dini şeyler paylaşanlar gibi cahil toplanıyor :D
Son videosu parazitlerdi kendimde var mı dye korktm :D

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uzaylılar büyük ihtimalle var ama Bölge 51 adlı yerde falan değil. Bölge 51 sadece bir hava üssü, orda uçakları silahları falan test ediyorlar.

Not: Sinir krizi geçirmek isteyen var mı? Tek yapmanız gereken Ruhi Çenet'in videolarından birini açıp, yorumları okumak :D Zaten 5 dk sonra bu kadar cahil nasıl toplanmış diye sinir krizi geçirirsiniz :D

Senin verdiğin bilginin bir kesinliği yok.Kesin birşeyler istiyorum.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Elinde doğruluğundan emin olunan kanıtlar bulunmadığı sürece kesin yorum yapamazsın zaten. Yani şu ana kadar söylenen çoğu şey bir öngörü. Ben olabileceğini düşünüyorum ama ne çeşit bir grup oldukları hakkında fikrim yok.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bir kaç sene önce dünyaya ufo düşmüş,4K varken siyah beyaz kavanoz camı lensli 0.25 mgps kamerayla çekmişler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende bir yerde okumuştum area 51'de nükleer bombalar ve ufoya benzer yapılan uçaklar test ediliyor bunu orada çalışan bir adam yayımlamıştı diye okumuştum

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sonsuz evrende yanlız olma ihtimalimiz 0000000.0%

Yani yanlız değiliz. -_-

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilim adamlarının yıllarca araştırdığı bu ciddi konuya şöyle 1-2 mesajla açıklık getirmek bize düşmez elbet. Ama kendi görüşlerimi(zi) söylemek gerekirse ben uzaylılara inanıyorum. Uzaylıların varlığına dair gerçekçi, bir o kadar da çelişkili kanıt var. Düşünsenize, ne kadar sonsuz bir evrende yaşıyoruz. Tüm bu gezegen de senden başka bir canlı varlık olamaz mı? Sadece senin için mi yaratıldı? Yaşam bu dünyadan mı ibaret? Evren de neler olup bitiyor bilemeyiz.