Alkar
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Geçen gün bir kuş gördüm,inanır mısın uçuyordu! Demiştim önemli bir şey değil boş ver.Sen bana ne demiştin ki kardeşim![]()
Geçen gün bir kuş gördüm,inanır mısın uçuyordu! Demiştim önemli bir şey değil boş ver.Sen bana ne demiştin ki kardeşim![]()
Digiturk ün tüm paketleri var bizde hangi kanal peki açayım bi bakayım ne zaman başlıyorİşte onun için DigiTürk gerekBilmiyorum ama belki internette de var.
Belgeselin adını merak edenler için söylüyorum sakın unutmayın bu tür şeylerin kanıtlarıyla birlikte anlatılıyor belgeselde.
''Ancient Aliens.'' Evet belgeselin ismi bu.
Evet bu kararı başka bir konuda sana sağlam laf soktum diye aldılar demi?Aaa dur O sensin ve onlsr senin kafanda her kim sana sağlam bir eşy indirse O kişiler böyle idam edilmesi için karar alı(yorsun)nıyor.
Sadece bir kere History'de izledim o programı bir de H2 yakında diyor tanıtımın da ki programlar da O program da var.Valla biz de O tür kanallar ilk sıra da.Digiturk ün tüm paketleri var bizde hangi kanal peki açayım bi bakayım ne zaman başlıyor![]()
Batu bu konuyla hangi yetkili ilgileniyorsa etiketlesene şu esekciyi alsınlar konudan.Yav ışık hızını geçersen enerjiye dönüşürsün, geçemezsin diyorum![]()
1.sinii diyorsan sen o yaratık kadar ince olabilir miydin?Bildiğin şalvar giymiş adam bu![]()
Bu kadar büyük bi evrende tirilyonlarca yildiz ve gezegenler varken zaten Birtek bizim olmamız her insana düşündükçe saçma gelirsayende uzaylılara inancım arttı ben uzaylılara inanıyorum. birde düşünsenize biz bir uzaylı olsaydık bizde "acaba ışık yılları uzaklıkta kendine insan diyen bir ırk varmıdır?" diyecektik. Uzaylılar gerçekse öyle diyor olabilirler
Sağol valla batu eline sağlık bide ceza puanı verir misin suna konuyu farklı yönlere çekmeye çalışmasından dolayı.Konu dışı mesajları sildim.
Area 51 zaten çok ayrı araştırılacak bi gizemli yer^^[DOUBLEPOST=1415058970,1415039459][/DOUBLEPOST]Eğer bu konu hoşunuza gitti ise ve merak ettiğiniz konular var ise bana özel mesajdan yazabilirsiniz. Tekrardan böyle bir konuyu sizler için açabilirim yorumlara baktığımda gayet güzel yorumlar var arasında böyle konulara benim gibi ilgili olan insanları severim eğer merak ettiğiniz varsa söyleyin bana araştırmaktan kaçınmam.Konuya Dalıyorum.
Uzaylılara inanıyorum,Area51'i araştırdım...
Sanırsam şu ünlü Area - 51 ve UFO'larla alakalı olan belgesel HISTORY'de başladı bu tür şeyleri kaçırmamak lazım bütün programları not almam gerek çünkü hepsi harika ve adamı bağlıyorlar mesela dün gece saat 01.00'da Discovery'de verilen canlı yayını kaçırdımArea 51 zaten çok ayrı araştırılacak bi gizemli yer^^[DOUBLEPOST=1415058970,1415039459][/DOUBLEPOST]Eğer bu konu hoşunuza gitti ise ve merak ettiğiniz konular var ise bana özel mesajdan yazabilirsiniz. Tekrardan böyle bir konuyu sizler için açabilirim yorumlara baktığımda gayet güzel yorumlar var arasında böyle konulara benim gibi ilgili olan insanları severim eğer merak ettiğiniz varsa söyleyin bana araştırmaktan kaçınmam.
İstersen Area 51 ile ilgili ufak bi araştırma yapabilirim belli ki herkesin kafasında farklı bi yer arasına bürünmüş.Sanırsam şu ünlü Area - 51 ve UFO'larla alakalı olan belgesel HISTORY'de başladı bu tür şeyleri kaçırmamak lazım bütün programları not almam gerek çünkü hepsi harika ve adamı bağlıyorlar mesela dün gece saat 01.00'da Discovery'de verilen canlı yayını kaçırdımAdamın adını unuttum ama California'da mı ne iki gökdelen arasın da gözleri bağlı olarak ipte yürüyerek karşıya geçecekti.Tüh ya nasıl unuttum ben onu ya
![]()
Yaparsan çok makbule geçer ki benim yeterince bilgim olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Area 51 birçok dizi de ve film de yer almış bir yerdir ve hepsi de uzaylılar gibi garip şeyleri işlemiştir.Bunu ben Doctor Who da ve Dünya Gezegeninden Kaçış filminde şahit oldum.Dünya Gezegeninden Kaçın filmine değinmek isterim çünkü Film Area - 51'e geçer.Çok güzel ve komik sevdiğim bir animasyon filmidir.Bu arada bilmeyenler vardır aramızda belki Area - 51'e Sector - 51'de denmektedir.Ben genelde Sector 51'i kullanıyorum ve Dünyanın en gizli Askeri Üssü olarak bilinir.Bir rivayete göre de Dünya da her nereye uzaydan bir obje bir şey düşse gök taşı vb. Nasa onu tespit edip hemen Sector 51'e götürülürümüş.İstersen Area 51 ile ilgili ufak bi araştırma yapabilirim belli ki herkesin kafasında farklı bi yer arasına bürünmüş.
Yeterince bilgiye bende sahibim fakat başkalarınıda bilinçlendirmek hoşuma gidiyor^^ ve şu var. Area - 51 Dünyanın en gizli askeri üssü olduğu doğru olduğu gerçeğidir dünyada her şey var iken ve üretilirken bu kadar korunan şey nedir ki ? Tabi kide Dünya dışıyla ilgili şeyler bunlar adamlarda Area - 51 bölgesi için belirli bi sinirlari var eğer bu sınırları aşarsanız yüksek sesli bi uyarı alıcaksınız ve eğer uyarıyı dikkate almazsanız şu bir gerçektir Area - 51 Bölgesinde Normal Asker Yoktur Ve Diğer Koruma Askerlerinde Bu Üsse Girmeye veya Yaklaşmaya Çalışanlar İçin VUR Emir Vardır.Yaparsan çok makbule geçer ki benim yeterince bilgim olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Area 51 birçok dizi de ve film de yer almış bir yerdir ve hepsi de uzaylılar gibi garip şeyleri işlemiştir.Bunu ben Doctor Who da ve Dünya Gezegeninden Kaçış filminde şahit oldum.Dünya Gezegeninden Kaçın filmine değinmek isterim çünkü Film Area - 51'e geçer.Çok güzel ve komik sevdiğim bir animasyon filmidir.Bu arada bilmeyenler vardır aramızda belki Area - 51'e Sector - 51'de denmektedir.Ben genelde Sector 51'i kullanıyorum ve Dünyanın en gizli Askeri Üssü olarak bilinir.Bir rivayete göre de Dünya da her nereye uzaydan bir obje bir şey düşse gök taşı vb. Nasa onu tespit edip hemen Sector 51'e götürülürümüş.
Çok doğru böyle bir konu mutlaka açmalısın. ^^Yeterince bilgiye bende sahibim fakat başkalarınıda bilinçlendirmek hoşuma gidiyor^^ ve şu var. Area - 51 Dünyanın en gizli askeri üssü olduğu doğru olduğu gerçeğidir dünyada her şey var iken ve üretilirken bu kadar korunan şey nedir ki ? Tabi kide Dünya dışıyla ilgili şeyler bunlar adamlarda Area - 51 bölgesi için belirli bi sinirlari var eğer bu sınırları aşarsanız yüksek sesli bi uyarı alıcaksınız ve eğer uyarıyı dikkate almazsanız şu bir gerçektir Area - 51 Bölgesinde Normal Asker Yoktur Ve Diğer Koruma Askerlerinde Bu Üsse Girmeye veya Yaklaşmaya Çalışanlar İçin VUR Emir Vardır.
Ha evet bak onu nasıl unuturum evet doğru Area - 51'i takip etmek için çok ama çok fazla sayıda yüksek önlem var ve aşırı derecede kamera var ve bu yere girmeye çalişir veya yaklaşirsanız uyarı alırsınız ve çok yüksek bi miktarda para cezasına çarptırılırsınız.Çok doğru böyle bir konu mutlaka açmalısın. ^^
Ve bu arada her gün Area - 51'in etrafında plakasız beyaz jip tarzı arabalar ve kamyonetler de dolaşıyor etrafta görülen insanları uyarıp geri çeviriyorlar ve de ceza da mı ne kesiyorlarmış her halde ve televizyon da gördüm bunu adamlar Area - 51'in etrafına çok fazla sayıda kamera yerleştirmişler.Bir arazi de 100 tane kamera olduğunu düşünün bu çok ilginç bir şey bu kameralar bile her şeyi anlatıyor.![]()