Bi kıza açilmam gerek

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne teklifi şaka mısınız siz ya? Siz biriyle arkadaş olurken "Benle arkadaş olur musun?" diye mi giriyorsunuz konuşmaya. Biri bana öyle bir şey dese çocuğu sapık zanneder uzak durmaya çalışırım. Arkadaşlıklar ufak konuşmalarla başlar sonra konuşmak isteyen varsa konuşur zaten arkadaş olursunuz.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana tek bir önerim var. ( Başıma gelmiş bir olay ) Kıza en erken ne zaman olabiliyosan arkadaş veya sevgili olman gerek. Çok aşık olduğum ( Hemde çok ) benden hoşlanmasına rağmen ona söylemediğim için beni sevmiyor zannedip başkasına aşık oldu. Ne kadar yalvarsamda çok geçti :/

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim kendi taktiğim: önce bir kaç hafta onun yanında espiri vb. Yap sonra kızlan takılmaya başla fakat hala komik ol..
Benim 3tane var 1 i daha güzel ve daha akıllı :)

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanliz 2 mizde çekingeniz belirtiyim.En yakin arkadaşim Eren onun En yakin arkadaşi ondan aliyorum bu bilgileri

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte.Git kanka ol git arkadaş ol diyorlarda o kadar kolay değil.Daha hiç konuşmamişsin.Arkadaş olalimmi demek biraz saçma olur

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yaş kaç

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Glyphl

En iyi cevaplar
0
16-17 ? Eminmisin

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Sarılma olayı yüz yüze ise neyse de geçerken elini omza atma falan normal, ki bu yöntemle yakınlaşabilirsiniz samimi olun kızlarla tepki vermiyorlarsa

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşını bilmiyorum ama 12nin altındaysan bu yaşta böyle yapman hor görülmez fakat büyüksen büyük sorunlar çıkabilir