İnsanları inançlarından yargılamayın!

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki adam yüzünden nedem tüm yabancıları suçluyorsun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sen de neden bir adam yüzünden bütün hristiyanlığı suçluyorsun?
Asıl konu neden bütün yabancılar?Görünüşe göre sen daha hiç yabancı svler de takılmamışsın kardeş sen bir yabancı sv de ben müslümanım de dışlanmadığın yer hakarete uğramadığın zaman kalmaz.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Asıl konu neden bütün yabancılar?Görünüşe göre sen daha hiç yabancı svler de takılmamışsın kardeş sen bir yabancı sv de ben müslümanım de dışlanmadığın yer hakarete uğramadığın zaman kalmaz.
Birisi kapak resmi atsın fena kapak etti.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
YETER AMA LAN! MÜSLÜMAN OLMAMA RAĞMEN SİZİN BU B*KTAN ŞAKALARINIZDAN BEN BIKTIM!

Az sakin ol kardeşim sinirlenme seviyesiz espiriler beni gram etkilemez.

Benden @PandaYiyenOt 'a saygı duymamı bekliyorsanız hepinizi kuma gömer taşlarım.
Taşlayamazsın kum o taşları engeller.
Gidin siz bunu yabancılara söyleyin.Bir sunucuda müslümanım dedim diye sunucu görevlilerinden 2 tanesinden yemediğim laf görmediğim hakaret aşağılama kalmadı anasını satayım.
Bi' ara MC hilesinin IRC'sindeki yazıları okurken bi' çocuğun arkadaşı İslamiyet yüzünden ölmüş.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bariz bir şekilde "en ufak hatada" karşı dindeki birini suçlayan salakları örnek gösterdim o cümlede bunu totondan anlaman senin suçun.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Az sakin ol kardeşim sinirlenme seviyesiz espiriler beni gram etkilemez.

Taşlayamazsın kum o taşları engeller.

Bi' ara MC hilesinin IRC'sindeki yazıları okurken bi' çocuğun arkadaşı İslamiyet yüzünden ölmüş.
Kardeşim sadece senin için değil ben de bıktım yahu. Bazen diyorum gerçek müslümanlık bu mu diye?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bariz bir şekilde "en ufak hatada" karşı dindeki birini suçlayan salakları örnek gösterdim o cümlede bunu totondan anlaman senin suçun.

He ben de senin buz espirini anlamayacak kadar geri zekalıydım.Ama belli oluyor ki yabancıların müslümanlara karşı olan bakış açısını anlamıyorsun bu da seni ondan yapar.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sizi desteklememe rağmen ve Çok Bariz bir şekilde dalga geçtiğim halde Bana Laf etmeye çalışmalar.

Anlatmak istediğim;
En ufak şeyde karşı dindeki insanı suçlayan bir insanın cümlesi;

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sizi desteklememe rağmen ve Çok Bariz bir şekilde dalga geçtiğim halde Bana Laf etmeye çalışmalar.

Anlatmak istediğim;
En ufak şeyde karşı dindeki insanı suçlayan bir insanın cümlesi;

Sonuna (!) Gibi bir sembol koyarak bunu daha net hale getirebilirdin.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun amacı bu gidişle sapar.Amaç bir uyarı-yönlendirme iken böyle saçma eleştirilere lüzum yok.Ayrıca burası direk "din" konusunu tartışabileceğiniz bir platform değil.İnsanlar bilinçli olarak bilinçlenmezler.İnsanların davranışlarını düzeltmenin ardı gelmez.Bazı şeylerin küçükken temeli atılır.Amaç doğru olsa da bir konu açmakla düzelecek bir mesele değil.