Firefoxda foruma özel kendi arkaplanınız

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şahsen çok fazla bir şey beceremediğim için header'i kaldırıp yapabiliyorum ama ileride muhde konusunu açıcak olursa orda daha detaylı ve daha iyi bir yapılışı olur :(
İlk önce Çalıştır'a %AppData%/Mozilla/Firefox/Profiles yazarak profil klasörüne gidin orda 1 tane klasör olmalı "adsadas.default" gibi, ona girdiğinizde "chrome" diye bir klasör olmalı eğer yoksa kendiniz bir tane oluşturun, chrome klasörünün içine userContent.css adında bir dosya oluşturun ve not defteri vs bir programla açın.
İçine altta verdiğim şeyleri yazın
Kod:
@-moz-document domain(forum.minecraftturk.com) {
{
img
opacity: 1 !important;
}
    body {
        background-image: url("Resmin url adresi");
        background-size: 1440px 900px;
        background-attachment: fixed;
    }

#header {
    visibility: hidden;
    }
}

Direk kopy paste yapmadan önce "background-image: url("Resmin url adresi");" kısmına resminizin adresini koyun(url(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) örnek*), "background-size : 1440px 900px" kısmını kullandığınız çözünürlüğe göre ayarlayın (örneğin 1920px 1080px, 1024px 768px vs vs).
Burda her şey bitmiyor şahsen css ile engellemeyi beceremediğim için ******* ile engelliyorum kalan son resmi, o son kalan evlatlık resmi aşşağıda verdiğim adresi ******* filtre seçeneklerinize ekleyerek engelleyebilirsiniz ^^ //ki zaten engellemezseniz hiç hoş bir görüntü olmaz :(
https://forum.gamer.com.tr/styles/minecraft/custom/backgroundSky.png
https://forum.gamer.com.tr/styles/minecraft/custom/backgroundTop.png
Arkaplan resmi kaçak yaparsa kötü bir görüntü oluşmasın diye isterseniz eklemeyebilirsiniz.
Ve tadaa işte tema :(

Buda kayıp header'lı forum :(

Şahsen muhdeyle üstünde çalışıyoruz kendi temamızı çıkartınca sizide yararlandırırız :(
@Iskefiyeli01 @98IamLegend98 İstiyordunuz buyrun :(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Tşk, Chrome için lazım, benzerdir herhalde :'(

Chrome 33 den düşük bir versiyon kullanarak yaparsınız anca kısaca //bir eklenti olabilir belki ancak araştırmadım :(