- En iyi cevaplar
- 0
Peki bu Unity'de bir kodlama yapıyor muyuz ?
Script kodlaması dışında kodlama yokPeki bu Unity'de bir kodlama yapıyor muyuz ?
KadirBerk'in de dediği gibi C# ve JavaScript adı altındaki script kodlaması dışında bir kodlaması yok.Güzel bir arayüzle senin için görselliği ve kontrolleri olabildiğince ayarlıyor.Peki bu Unity'de bir kodlama yapıyor muyuz ?
Sadece texture olayı bayağı sıkıntılı...[DOUBLEPOST=1415541169,1415538111][/DOUBLEPOST]Hangi formattaki modellemeleri destekliyor ?KadirBerk'in de dediği gibi C# ve JavaScript adı altındaki script kodlaması dışında bir kodlaması yok.Güzel bir arayüzle senin için görselliği ve kontrolleri olabildiğince ayarlıyor.
.obj .blend .max .3DS .dae .dxf ve bir kaç tanesini daha destekliyor olması gerek.Sadece texture olayı bayağı sıkıntılı...[DOUBLEPOST=1415541169,1415538111][/DOUBLEPOST]Hangi formattaki modellemeleri destekliyor ?
Peki bunları sürükle bırak olmadan nasıl projeye eklerim ?.obj .blend .max .3DS .dae .dxf ve bir kaç tanesini daha destekliyor olması gerek.
"Assets" olarak import ederek sürekli kullanıma açık hale getirebilirsin.Sürükleyerek atma için başka bir alternatif bilmiyorum.Gerçi dediğim de pek alternatif sayılmaz.Peki bunları sürükle bırak olmadan nasıl projeye eklerim ?
Gelir ortaklığı 100.000 dolar Unity Pro'nun ise 100 dolar civarı olması gerek.Fakat ortaklığı fes ediyor.100 dolar mı 100 bin dolar mı ? Bir an tereddüte düştüm de![]()
Hayır yani benim yapmak istediğim şey şu;Gelir ortaklığı 100.000 dolar Unity Pro'nun ise 100 dolar civarı olması gerek.Fakat ortaklığı fes ediyor.
Yapabilirsin.Aslında temel olarak cevabı az önce verdim bunu ndn yptn ki .s .sHayır yani benim yapmak istediğim şey şu;
1500 dolar kazanıp pro almak
K013 cihazımdan gönderildi
Unity Pro'nun yaklaşık değeri.Gerçi tam emin değilim emme...100 dolar hangi cehennemden çıktı
K013 cihazımdan gönderildi
1500 dolarUnity Pro'nun yaklaşık değeri.Gerçi tam emin değilim emme...