ben adama video çekme demiyorum sadece minik bir öneri yaptım youtubede kanalın varsa youtubeda vardır burada değil.Ben şahsen kendisinin takipçisiyim ve böyke bir video gayet gerekli. Sonuçta adam burada spam da yapmamış kural da çiğnememiş konu açıp veda etmiş senin konuya "eleştirimsi" yumruklarınla dalman emin ol ki onun yaptığından çok daha yalnış. Sen böyle bir konu açılmasını istemiyorsun ama ben istiyorum. Sen istemiyorsun diye adam video çekmeyecek diye bir kural yok. Bu tarz konuları suistimal edeceğinize kendi yanlışlarınızı düzeltin.
Kanalı Youtube'da olabilir ama burası paylaşıma açık bir forum. Burada bir kitlesı var ve paylaşması gayet normal.ben adama video çekme demiyorum sadece minik bir öneri yaptım youtubede kanalın varsa youtubeda vardır burada değil.
zaten hepiniz sergunun yandaşısnız.![]()
Normal ise benim eleştiri yapmamda normal eğer şu an dağlar kadar olan egosuna eleştiriyi uygun göremiyorsa sorun sizdedir.Kanalı Youtube'da olabilir ama burası paylaşıma açık bir forum. Burada bir kitlesı var ve paylaşması gayet normal.
Senin yaptığın eleştiri değil saldırı.Normal ise benim eleştiri yapmamda normal eğer şu an dağlar kadar olan egosuna eleştiriyi uygun göremiyorsa sorun sizdedir.
tabi ben adamın üstüne bıçak çekip yürüdüm demi öff neyse uğraşamam afferin sen kazandın kupan yukarda ödülün ise çatal kaşın ve düdüklü tencere seti tebrikler bu hediyeyi kazanan 100. kişi oldunuzSenin yaptığın eleştiri değil saldırı.
Ne güzel tartışıyorduk pls :'(tabi ben adamın üstüne bıçak çekip yürüdüm demi öff neyse uğraşamam afferin sen kazandın kupan yukarda ödülün ise çatal kaşın ve düdüklü tencere seti tebrikler bu hediyeyi kazanan 100. kişi oldunuz
Sergunla tartış azNe güzel tartışıyorduk pls :'(
Afiyet olsun :'(
@sergun26 gel tartışak