MineStormTR
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Kim olduğumu bildiğinden emin misin ?Lan ünlü olsan tamamda 16 mesaj ile bırak gitsin bune ya hepiniz birden heralde bunlar virüs yayıldılar yöneticiler bunları bi dezenfekte etsin![]()
Kim olduğumu bildiğinden emin misin ?Lan ünlü olsan tamamda 16 mesaj ile bırak gitsin bune ya hepiniz birden heralde bunlar virüs yayıldılar yöneticiler bunları bi dezenfekte etsin![]()
Ya Bu aslında AcockShock yani RedShock yani Red_ yani RedIsBack :'(Lan ünlü olsan tamamda 16 mesaj ile bırak gitsin bune ya hepiniz birden heralde bunlar virüs yayıldılar yöneticiler bunları bi dezenfekte etsin![]()
Bi â bu acockshock un anlamını söylediydi bana ama neyseYa Bu aslında AcockShock yani RedShock yani Red_ yani RedIsBack :'(
Evrim geçirdimYa Bu aslında AcockShock yani RedShock yani Red_ yani RedIsBack :'(
Bana göre hala red dot sın.Evrim geçirdim![]()
He bu arada sana gelirsek.Özür dilerim.Bestia olsan da özür dilerim.Sonuçta barışık bir dünya kadar güzeli yokturBana göre hala red dot sın.![]()
Şimdi kerem'den özür dileyecek misin ???He bu arada sana gelirsek.Özür dilerim.Bestia olsan da özür dilerim.Sonuçta barışık bir dünya kadar güzeli yoktur![]()
Kerem'den özür dilemek mi ? Dostum bu çılgınca bir şey ! .sŞimdi kerem'den özür dileyecek misin ???
ister cumhur başkanı ol ama profilin bunu yansıtmıyor ama Red ıs back isen lafım yokturKim olduğumu bildiğinden emin misin ?
Evet,RedIsBack'im .sister cumhur başkanı ol ama profilin bunu yansıtmıyor ama Red ıs back isen lafım yoktur![]()
Olabildiğince seni bu gerçeğe itmeye çalışıyorum. (Senin *korkma keyfi si * şeysin yüzünden...)Kerem'den özür dilemek mi ? Dostum bu çılgınca bir şey !
Noluyor lo bilmediğim bir şey mi var?Olabildiğince seni bu gerçeğe itmeye çalışıyorum. (Senin *korkma keyfi si * şeysin yüzünden...)
Güncelin geldiği son nokta!Güncel !![]()
Artık öğrendinNoluyor lo bilmediğim bir şey mi var?