- En iyi cevaplar
- 0
avatarındaki adamın tipini sevmedim ^ banKibar dilli oldugun icin ban
avatarındaki adamın tipini sevmedim ^ banKibar dilli oldugun icin ban
Bunu meraktan dolayı okuduğum için önce seni sonra kendimi banlıyorum.En uzun attığım bani uzattim Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta ip perma ok atan blaze yok edicisi kan emen insanı hayattan sogutan grimalkin deşici vahşi lamia cadısı kız kaçıran karın deşen kara sakal matkaplı insanları konudan atan BAN
Okumaya üsenmedigin icin Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta ip perma ok atan blaze yok edicisi kan emen insanı hayattan sogutan grimalkin deşici vahşi lamia cadısı kız kaçıran karın deşen kara sakal matkaplı insanları konudan atan BANBunu meraktan dolayı okuduğum için önce seni sonra kendimi banlıyorum.
Bi clan of clans oynamanın için ban ban ban bon bin banOkumaya üsenmedigin icin Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta ip perma ok atan blaze yok edicisi kan emen insanı hayattan sogutan grimalkin deşici vahşi lamia cadısı kız kaçıran karın deşen kara sakal matkaplı insanları konudan atan BAN
Oyun oynadigından haberim yoktu ozur dilerim bu son mesajim Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta ip perma ok atan blaze yok edicisi kan emen insanı hayattan sogutan grimalkin deşici vahşi lamia cadısı kız kaçıran karın deşen kara sakal matkaplı insanları konudan atan BANBi clan of clans oynamanın için ban ban ban bon bin ban
Oyun oynadigından haberim yoktu ozur dilerim bu son mesajim Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta ip perma ok atan blaze yok edicisi kan emen insanı hayattan sogutan grimalkin deşici vahşi lamia cadısı kız kaçıran karın deşen kara sakal matkaplı insanları konudan atan BAN
Yololadığın için banUzun yazdığın için benim banlanmamı her şekilde engelliyen ban
Asi olduğun için banKOnu dağildiği için BAN
Yine bunun üzerinende durduğun için banAsi olduğun için ban
Asi olduğun için double banYine bunun üzerinende durduğun için ban