İbretlik yazılımsal sorular

• Konuyu başlatan MUHDE
  • Başlangıç tarihi

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yani 80-70 takılırsa 4 5 saat boyunca ne kadar zarar verir?[DOUBLEPOST=1415771992,1415771927][/DOUBLEPOST]@Alps
Mühde Mühde cahil Mühde. XD
Serg"ü"n pey şimdi Thermal Junction değerinden bahsetmiş Mühde pey o değerde işlemci erimez çekirdek ve güç devreleri riskli sıcaklıklara gelmesin diye kendini korumaya alarak kitlenir ve kapanır :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Mühde Mühde cahil Mühde. XD
Serg"ü"n pey şimdi Thermal Junction değerinden bahsetmiş Mühde pey o değerde işlemci erimez çekirdek ve güç devreleri riskli sıcaklıklara gelmesin diye kendini korumaya alarak kitlenir ve kapanır :)
Şimdi diğer mesajları oku üalpüm kuşum görüşlerini söyle?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İşlemcinin ısınmaması için yapabileceğin tek şey;
Buzluktan buz alıp bir buzdolabı poşetinin içine koy. Sonra da işlemcinin bulunduğu en çok ısınan konumun altına yerleştir. Saat başı değiştir :p

K013 cihazımdan gönderildi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
İşlemcinin ısınmaması için yapabileceğin tek şey;
Buzluktan buz alıp bir buzdolabı poşetinin içine koy. Sonra da işlemcinin bulunduğu en çok ısınan konumun altına yerleştir. Saat başı değiştir :p

Sonra da nemden ölsün pc değil mi pls :/ @MUHDE

canercambel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ubuntu kurarken bu karsima geldi bende sanane ..... ....... dedim.

Edit:Bu arada komu dışı yaptım ama ne biliyim iyi oldu bence :)

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eğer kendi işletim sistemimi yapak istersem hem windows(exe) dosyalarını ve linux/maç dosyalarını açmasını nasıl sağlarım ?

M

MUHDE

Ziyaretçi
Eğer kendi işletim sistemimi yapak istersem hem windows(exe) dosyalarını ve linux/maç dosyalarını açmasını nasıl sağlarım ?

Eğer sıfırdan bir işletim sistemi yapmak istiyor isen ki bu hiç kolay değil çok fazla dil vede mantık öğrenmen gerek altta attığım linkteki linklere tıklayarak bu konu hakkında bir kaç bilgi alabilirsin :(

canercambel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bebim bir sorum olacak arkadaslar bilgisayarima sanal sistem kurmaya yarayan vurtual box gibi program kurip win 10 yukleyecem. Bilgisayarimda 16gbbram var kac gb ramini ayirmami tavsiyebedersiniz

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bebim bir sorum olacak arkadaslar bilgisayarima sanal sistem kurmaya yarayan vurtual box gibi program kurip win 10 yukleyecem. Bilgisayarimda 16gbbram var kac gb ramini ayirmami tavsiyebedersiniz

Windows 10 gereksinimleri 2gb ram falandır büyük ihtimal ile 4 gb ram verir isen bayağı perfonmans sağlayabilirsin hem sanal makina olarak hem kendi bilgisayarın için :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eğer sıfırdan bir işletim sistemi yapmak istiyor isen ki bu hiç kolay değil çok fazla dil vede mantık öğrenmen gerek altta attığım linkteki linklere tıklayarak bu konu hakkında bir kaç bilgi alabilirsin :(
Benim yapmak istediğim her türlü dosyayı açabilecek bir sistem ^_^

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Grafiği idi şeyi idi önemli değil. Her türlü dosyayı açsın. Her dosya uyumlu olsun yeter.