Oyun Önerinissssss

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cahilliğim ile beni dövdün resmen :(

birde yeni çıkıcak tf2 beneri animemsi (bilmem belki buda chibi dir)
aynı tf2 gibi skill mkill var japon karakterlere benzettim fps tarzında
Cahillikle ne alakası var kardeşim? Sadece ben Türkiye de genellikle cahillikten doğan ''Anime Çocukçadır.'' lafının önüne geçmek için o çizim tarzının ismini söyledim yani şimdi sen bir yerde böyle koca kafalı küçük vücutlu çocukça bir şey gibi onu tabir edersen ne olacak?Millet Animeleri çocukça görmeye başlayacak bu yüzden ben de sana çizim tarzının adını verdim ki başka bir yerde bahsederken çizim türünün adını söyleyerek hem havalı görün hem de bu cahil görüşün önüne geç.Haksız mıyım?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni yalnış anladın anime derken yani off içine ettim anlatımın baştan anlatiyrum.

Çizimleri daha çok çocuksu gibi bir oyun gibi gösteren ama konusu felan olan online bir oyun. Özellikle kılıç ok gibi şeyler olursa daha iyi olur. Silahlı oyunları çok sevmiyorum (Çocuk felan sanmayın az silahlı oyun oynamadım)
Adventure Quest Worlds bir göz at çok seversin belki çünkü dediğin tüm özellikler mevcut için de ve ben bu oyunu 5 yıl oynadım o kadar muhteşem buldum ve beni o kadar uzun süre bağladı bu oyun.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cahillikle ne alakası var kardeşim? Sadece ben Türkiye de genellikle cahillikten doğan ''Anime Çocukçadır.'' lafının önüne geçmek için o çizim tarzının ismini söyledim yani şimdi sen bir yerde böyle koca kafalı küçük vücutlu çocukça bir şey gibi onu tabir edersen ne olacak?Millet Animeleri çocukça görmeye başlayacak bu yüzden ben de sana çizim tarzının adını verdim ki başka bir yerde bahsederken çizim türünün adını söyleyerek hem havalı görün hem de bu cahil görüşün önüne geç.Haksız mıyım?
gerçi ben şakasına söylemiştim ama

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MMORPG İstiyorsun sanırım. Titan Savaşları Online,Archlord2,Tera,Rift,Kaos Online bu Oyunlara Bakabilirsin.