No zombi no savaş yes chibi yes MMORPG no tank mank no silah yes kılıç yes YAY!! VE OK!!Arma3 Oyna dünyanın en gerçekci savaş oyunu gerçek yaşam sunucusu zombi sunucu herşeyi var benim sunucumda var minecraftta :|
Eski çağ kafası güle güle :/No zombi no savaş yes chibi yes MMORPG no tank mank no silah yes kılıç yes YAY!! VE OK!!
Yaşasın ESKİ ÇAĞ nalet olsun yeni çağEski çağ kafası güle güle :/
Kasarız seni SP2 ile yine iyisinBenim 22 seviye okçu vardı sıkıldım büyücüye kasıcam indiğinde![]()
Görev yaparak kasılmayı tercih ediyorum çünkü sonra mesela 50 oluyosun moblarla kasılmak çok zor oluyo ve görev yapmadığın için görevde kalmamış oluyorKasarız seni SP2 ile yine iyisin![]()
Yardım ederiz o zamanGörev yaparak kasılmayı tercih ediyorum çünkü sonra mesela 50 oluyosun moblarla kasılmak çok zor oluyo ve görev yapmadığın için görevde kalmamış oluyor![]()
TSlere yardım edersinYardım ederiz o zamanSP2 savaşçı SP2 büyücü (sildim galiba) SP2 okçu var
Oq babyTSlere yardım edersin![]()
2'sinide oynadım terraria güzel ama mc gibi olduğu gibi sıkıldım transformice'nin bana lafını bile açma dünyanın en berbat oyunuTerraria,Transformice. Ben pek sevmiyorum ama belki hoşuna gider
Peğenmedim xdS4League.
Tabi herkesin zevki farklıdır. ^.^Peğenmedim xd