Watchtower of Turkey

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Senin çevren küfür ediyorsa Her Türk küfür ediyor diye bir şey yok zaten böyle düşünüyorsan biletini alıp gidebilirsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sadece çevrem değil. Turkiyede en fazla %0,0001 civarında hiç kufur etmeyen ve etmek de istemeyen bir kitle vardır (benim gibi) geri kalanın %60 lik kısmı her 5 cümlesinden birinde küfreder. Geri kalansa zorunda kalmadıkça kullanmaz :)

K013 cihazımdan gönderildi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sadece çevrem değil. Turkiyede en fazla %0,0001 civarında hiç kufur etmeyen ve etmek de istemeyen bir kitle vardır (benim gibi) geri kalanın %60 lik kısmı her 5 cümlesinden birinde küfreder. Geri kalansa zorunda kalmadıkça kullanmaz :)

Güldürdün.. çahil adam

Türkleri kötülemek için biryerlerinizi yırtmaya devam edin...
Adam 75.000.000 kişiden 50.000.000 kişinin küfür ettiğini sanıyor yazık...
Senin sosyal alanlarda gördüğün İnci"ci" kişiler ile Tüm Türkiye oluşmuyor canım...Senin Sosyal yerlerde gördüğün adamlar %6-7 yi oluşturuyor ve bu adamların küfür ettiğini görünce sanırım Kafan tüm Türkiye olarak algılıyor .Türkiyede Milyonlarca Anne Baba bebek-çocuk var %50-65yi oluşturuyor. Ve senin dediğine göre %60 ı Küfür ediyor vay bee..

Neyse sen istefiğin gibi düşünmeye devam et...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Güldürdün.. çahil adam

Türkleri kötülemek için biryerlerinizi yırtmaya devam edin...
Adam 75.000.000 kişiden 50.000.000 kişinin küfür ettiğini sanıyor yazık...
Senin sosyal alanlarda gördüğün İnci"ci" kişiler ile Tüm Türkiye oluşmuyor canım...Senin Sosyal yerlerde gördüğün adamlar %6-7 yi oluşturuyor ve bu adamların küfür ettiğini görünce sanırım Kafan tüm Türkiye olarak algılıyor .Türkiyede Milyonlarca Anne Baba bebek var %50 yi oluşturuyor. Ve senin dediğine göre %60 ı Küfür ediyor vay bee..

Neyse sen istefiğin gibi düşünmeye devam et...

Where is the seçmen ? Bunlar hep internetin sucu ! İnternet olmasaydı abi dediğimiz her yaşta hakaret/küfürden bıkmayan toplum türemeyecekti..,

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi

Emin ol ki Avrupa'nın çoğu Türklerden daha çok küfrediyor. Ki konuyu nasıl buraya getirdin anlayamadım. Kendini temiz kısmın içine sokarak ayrım yapamazsın. Türkiye'nin her yerini gezdin mi? Kapsamlı bir anket mi yaptın? Gidip kahvede oturursan tabii küfür duyarsın. Türkiye'de elit veya modern ortamlar da var. Tamam kendi ülkemizle ilgili espiri yapıyoruz ama bu şakalara kendimiz kanmayalım.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zaman mı ? Türkler gibi her cümlede kufur kullanmiyor onlar !

Çok fazla emin konuşuyorsun nedenini ise bilmiyorum.Kardeşim sen nereden biliyorsun diğer milletleri? Muricanlar daha çok küfürlü konuşuyorlar konuşmalarında inanmıyorsan bir yaptıkları şarkılara bak hepsin de küfür var o da olmadı history discovery channel aç ta bir izle her program da küfürlü konuşma var.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Where is the seçmen ? Bunlar hep internetin sucu ! İnternet olmasaydı abi dediğimiz her yaşta hakaret/küfürden bıkmayan toplum türemeyecekti..,

Dünyadaki en önemli şeylerden(internet) birini suçlama ve her gördüğün küfür eden yüzündende Tüm Türkleri suçlamana gerek yok plz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Emin ol ki Avrupa'nın çoğu Türklerden daha çok küfrediyor. Ki konuyu nasıl buraya getirdin anlayamadım. Kendini temiz kısmın içine sokarak ayrım yapamazsın. Türkiye'nin her yerini gezdin mi? Kapsamlı bir anket mi yaptın? Gidip kahvede oturursan tabii küfür duyarsın. Türkiye'de elit veya modern ortamlar da var. Tamam kendi ülkemizle ilgili espiri yapıyoruz ama bu şakalara kendimiz kanmayalım.
Herhangi bir olay veya durumda asla küfür etmem. Sıkı fikir olduğum arkadaşlarım da buna şahittir. Gidip kahvede de oturmam. Uzatmamak en iyisi. Gerçi konunun açılması sebebi bir ayrı konu ama neyse ^_^

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Herhangi bir olay veya durumda asla küfür etmem. Sıkı fikir olduğum arkadaşlarım da buna şahittir. Gidip kahvede de oturmam. Uzatmamak en iyisi. Gerçi konunun açılması sebebi bir ayrı konu ama neyse ^_^

Burada yargılanan şey senin küfür edip etmemen değil. Gördüğün küçük topluluk yüzünden tüm ülkeyi suçlaman. Avrupa'yı görmeden bulutlar üzerine çıkarman. Parfümün neden icat edildiğini biliyorsun değil mi?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Burada yargılanan şey senin küfür edip etmemen değil. Gördüğün küçük topluluk yüzünden tüm ülkeyi suçlaman. Avrupa'yı görmeden bulutlar üzerine çıkarman. Parfümün neden icat edildiğini biliyorsun değil mi?
O zaman şöyle diyelim. Dünyanın %40'î ^_^

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turkey is not arab country! Turkey is Turk country! bizi %80 ind arap ülkesi gibi göstermişler
En ama en sinir olduğum konudur bu. Bizlere İndian demeleri ki bu İndianlar Hindistanlılar ve bizi sürekli araplara benzetmeleri.Çok sinir oluyorum buna ya.Biz ne hintiz ne de arabız.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
En ama en sinir olduğum konudur bu. Bizlere İndian demeleri ki bu İndianlar Hindistanlılar ve bizi sürekli araplara benzetmeleri.Çok sinir oluyorum buna ya.Biz ne hintiz ne de arabız.
Türk olmak ayrıcalıktır. Zamanında kültürü/hoşgörüyü öğrendikleri topluma terbiye vermeye kalkışıyorlar..

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Doğuyu görünce öyle sanıyorlar. Yoksa kültürlü ve özel bir toplumuz.
Bkz. Titanik yapan amcalar

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman şöyle diyelim. Dünyanın %40'î ^_^

Türkleri kötülüyorsun çok fazla küfürlü konuştuğumuzu öne sürerek ve bu sonuca bazı vine ları ve bazı dizi/filmleri izleyerek ulaşıyorsun ya da gel şuna biz ERGEN çocukların küfürlü konuşmalarından dolayı bunu diyorsun orası kesin fakat belli oluyor ki Arupayı daha pek bilmiyorsun.Şunu bil ki Avrupalılar bizlerden çok daha ahlaksız ve çok fazla küfürlü konuşmalar yapıyorlar.Şunu anla ve çeneni kapat konuyu kirletiyorsun saçma triplerinle.Yat kalk Türk olduğuna şükret.