2 + 2 = 4'tür kastettiğin formül çarpmanın işlevlerinden birinin yanlış kullanılması sonucunda 5 çıkmıştır kısacası bahsettiğin denklem bozuktur.2+2=5 nasıl olur ???
K013 cihazımdan gönderildi
2 + 2 = 4'tür kastettiğin formül çarpmanın işlevlerinden birinin yanlış kullanılması sonucunda 5 çıkmıştır kısacası bahsettiğin denklem bozuktur.2+2=5 nasıl olur ???
Bozuk ama birkaç is yaparak bunu halledebiliyoruz. Bkz.. konularım2 + 2 = 4'tür kastettiğin formül çarpmanın işlevlerinden birinin yanlış kullanılması sonucunda 5 çıkmıştır kısacası bahsettiğin denklem bozuktur.
Linkini atarsanız neden bir bakmayayım.Bozuk ama birkaç is yaparak bunu halledebiliyoruz. Bkz.. konularım
Reklam olmasan ama https://forum.gamer.com.tr/konu/198815/Linkini atarsanız neden bir bakmayayım.
Konunuzu hortlatmak istemem lakin dediğiniz gibi.Reklam olmasan ama https://forum.gamer.com.tr/konu/198815/
Ben kesin değerini istiyorum mathematikte herşeyin bir sonucu vardır, mathematik dünyasını değiştiren denklemleri nasıl buldular?[DOUBLEPOST=1415943919,1415943881][/DOUBLEPOST]Görünüşe bakılırsa size matematik dersi vermem gerekecek.
3x, 6y, 2b gibi rakamlar şu manaya gelmektedir;
3.x 6.y 2.b
Six xy yazarsanız bu x.y'dir.
N.P = P
Öyle bir sayı lazım ki iki farklı bilinmeyenin çarpımı bir bilinmeyene eşit olacak ki bunun cevabı ya yutan eleman 0 ya da 1 olacaktır, dizdiğimizde şu şekilde oluyor.
1.P = P
Veya
N.0 = 0
Kısacası P ya 0'dır ya da bilinmeyen bir sayıdır lakin böyle olması takdirinde N 1'dir. Bu hesapların dışında NP = P denklemi bozuktur. Umarım size matematiği anlatabilmişimdir.
2+2=5 nasıl olur ???
Matematik yazmayı öğren bu 1Ben kesin değerini istiyorum mathematikte herşeyin bir sonucu vardır, mathematik dünyasını değiştiren denklemleri nasıl buldular?[DOUBLEPOST=1415943919,1415943881][/DOUBLEPOST]
Bu soruyu okuldaki hocama ve arkadaşlarıma sordu ve bana cevabın 0 olamayacağını çünkü 0 olması takdirinde denklemdeki tüm bilinmeyenleri yutacağını söylediler. Eh o zaman sana cevap;Ben kesin değerini istiyorum mathematikte herşeyin bir sonucu vardır, mathematik dünyasını değiştiren denklemleri nasıl buldular?[DOUBLEPOST=1415943919,1415943881][/DOUBLEPOST]