Bunu çözene para gönderiyorum! [Gizli Miktar!]

Ne düşünüyorsunuz?

• Sanırım biraz uğraşla çözebilirim...

Kullanılan: 1 10.0%
  • Bune la beynim patladı!

Kullanılan: 3 30.0%
  • Cüzdanını çıkart bakalım!

Kullanılan: 4 40.0%
  • LMFO?

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görünüşe bakılırsa size matematik dersi vermem gerekecek.

3x, 6y, 2b gibi rakamlar şu manaya gelmektedir;
3.x 6.y 2.b

Six xy yazarsanız bu x.y'dir.

N.P = P
Öyle bir sayı lazım ki iki farklı bilinmeyenin çarpımı bir bilinmeyene eşit olacak ki bunun cevabı ya yutan eleman 0 ya da 1 olacaktır, dizdiğimizde şu şekilde oluyor.

1.P = P
Veya
N.0 = 0

Kısacası P ya 0'dır ya da bilinmeyen bir sayıdır lakin böyle olması takdirinde N 1'dir. Bu hesapların dışında NP = P denklemi bozuktur. Umarım size matematiği anlatabilmişimdir.
Ben kesin değerini istiyorum mathematikte herşeyin bir sonucu vardır, mathematik dünyasını değiştiren denklemleri nasıl buldular?[DOUBLEPOST=1415943919,1415943881][/DOUBLEPOST]
2+2=5 nasıl olur ???

K013 cihazımdan gönderildi

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ben kesin değerini istiyorum mathematikte herşeyin bir sonucu vardır, mathematik dünyasını değiştiren denklemleri nasıl buldular?[DOUBLEPOST=1415943919,1415943881][/DOUBLEPOST]
Matematik yazmayı öğren bu 1
Matematikte herşeyin kesin cevabı bulunamamıştır

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu soruyu okuldaki hocama ve arkadaşlarıma sordu ve bana cevabın 0 olamayacağını çünkü 0 olması takdirinde denklemdeki tüm bilinmeyenleri yutacağını söylediler. Eh o zaman sana cevap;

NP = P
N = 1
P = R
1R = R,,

İnşallah anlamışsınızdır, şimdi çıkıp R ne diye sorup cahillik etmeyin ve konuyu uzatmayın, sonra post nasıl kasılır.