Windows'un Tasarımı Hakkında Düşünceleriniz

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Metro bence gereksiz hiç kimse reklamlardaki hayatı yaşamıyor çünki bu yüzden ordaki özellikler tamamen gereksiz bana göre.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Nedendir bilmem fakat xp ve win 7 tasarımları dışında hiçbir windows tasarımını beğenmiyorum.Win 8 tamamen görsellikten uzak sadece güzel bir arayüz donanımı ve renkler üzerine çalışılmış.
Xp kuracaksan eğer bilgisayarın eski değil ise bir sorun yaratmaz ancak sp2 kurmak her zaman daha yararlı :) windows 7'de ise aero(sanırım böyle yazılıyordu) tema yüzünden düşündüğümüzden daha fazla ram kullanımı söz konusuydu. windows 8 in sistemine faydaları ise şöyle;
Metro arayüzü sayesinde hem işlemci hem de ekran kartını zorlamaz.
Tasarım sadeliği ile göz yormaz.
Daha fazla ram kullanımı(gerektiğinde sistemin kendi boşalttığı).
Kişiselleştirilebilir Metro arayüzü sayesinde daha çok göz zevkinize uyacak bir işletim sistemi.
EK(windows 8'i deneme amaçlı olarak prewiev yükleyenlere gönderme) : Prewiev yüklerseniz tabii beğenmezsiniz ! Prewiev'de kim demiş her uygulama/program/oyun çalışır diye ? Sonra gelip diyorlar Windows 8 bilmem neyi açmıyormuş da şöyle böyle imiş de.. Gidin adam akıllı tam sürüm yükleyin de ne kadar yanlış düşündüğünüzü görün !

Şimdi atarı bırakıp basit bir şekilde cevap vereceğim. Windows 8 kullanmamak senin kararın ancak kullandığın zaman anlayacaksın ki diğer işletim sistemlerine göre daha çok performans veriyor :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Xp kuracaksan eğer bilgisayarın eski değil ise bir sorun yaratmaz ancak sp2 kurmak her zaman daha yararlı :) windows 7'de ise aero(sanırım böyle yazılıyordu) tema yüzünden düşündüğümüzden daha fazla ram kullanımı söz konusuydu. windows 8 in sistemine faydaları ise şöyle;
Metro arayüzü sayesinde hem işlemci hem de ekran kartını zorlamaz.
Tasarım sadeliği ile göz yormaz.
Daha fazla ram kullanımı(gerektiğinde sistemin kendi boşalttığı).
Kişiselleştirilebilir Metro arayüzü sayesinde daha çok göz zevkinize uyacak bir işletim sistemi.
EK(windows 8'i deneme amaçlı olarak prewiev yükleyenlere gönderme) : Prewiev yüklerseniz tabii beğenmezsiniz ! Prewiev'de kim demiş her uygulama/program/oyun çalışır diye ? Sonra gelip diyorlar Windows 8 bilmem neyi açmıyormuş da şöyle böyle imiş de.. Gidin adam akıllı tam sürüm yükleyin de ne kadar yanlış düşündüğünüzü görün !

Şimdi atarı bırakıp basit bir şekilde cevap vereceğim. Windows 8 kullanmamak senin kararın ancak kullandığın zaman anlayacaksın ki diğer işletim sistemlerine göre daha çok performans veriyor :)
Performansı önemsediğimden bahsetmedim görsellik yeter .... :(

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konular hep boşuna adamlar zaten sizin istediğinizi en iyi biz diyorlar ve biz sadece onların büyük egosunun parçalarıyız