İbretlik Sorular

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Anlatamadım sanırım
durduk yere patlamadı..

Varoluş bu... yani herşeyin başlangıcı bu.Bu patlama herşeyin oluşumunu başlatan şey..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ve o yoğun maddenin patlaması sonucunda yoğunluğu giderek azaldı ve içinde gök adalar oluşmaya başladı. sonra güneş sistemleri, gezegenler. Bu arada, Yıldızlar alev değil gaz kümeleridir. oksijen gazının bir anda aşırı büyük bir ısı ile genleşip kızıllaşması sonucu böyle bir görünüm elde eder (diğer gazları unutmamak gerek :))

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendini 3 Dakika Ateist olarak düşün ve bana bunu öyle kanıtla... Bilimsel cevap bekliyorum
Anlatıyorum işte

Patlamadan önce hiçbirşey yoktu 0/0 ve BirAnda Varoluşu(herşeyi) başlatacak şey (büyük patlama) oldu ve milyarlarca katrilyonlarca yılda galaksiler mfiziksel biyolojik şeyler oluştu...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şöyle de olabilir. Daha önceleri de bir evren vardı ve büyümesi durunca küçüldü , olası en yoğun hale gelince artık sıkışamadı ve bir patlama yarattı. bu patlama sonucu evren yeniden oluştu... (Tabii bu sadece benim bir hipotezim...)

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her şeyi böyle düşünürsek ...Dünyada bilim denen bir şey olmazdı onun için ol dedi oldu demek yerine nasıl oldu de kendine ve araştır

peki her araştırmanın daha derinine indiğimize allahın yarattığı güzelliği göremiyeceksiniz fakat elinizde allah yazması kapruzun üstünde allah yazmasını mucize gösteren inanlar bolca var sende haklısın da araştırma ve bilin şart daha derine inersek konu baltalancak :D