Tanrı(ilah,Allah). Diye sanıyorum...Ben de sana nasıl patladı diye soruyorum![]()
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tanrı(ilah,Allah). Diye sanıyorum...Ben de sana nasıl patladı diye soruyorum![]()
Tanrı(ilah,Allah). Diye sanıyorum...
Ve o yoğun maddenin patlaması sonucunda yoğunluğu giderek azaldı ve içinde gök adalar oluşmaya başladı. sonra güneş sistemleri, gezegenler. Bu arada, Yıldızlar alev değil gaz kümeleridir. oksijen gazının bir anda aşırı büyük bir ısı ile genleşip kızıllaşması sonucu böyle bir görünüm elde eder (diğer gazları unutmamak gerekAnlatamadım sanırım
durduk yere patlamadı..
Varoluş bu... yani herşeyin başlangıcı bu.Bu patlama herşeyin oluşumunu başlatan şey..
Anlatıyorum işteKendini 3 Dakika Ateist olarak düşün ve bana bunu öyle kanıtla... Bilimsel cevap bekliyorum
Sözde ahiret boyutunda bu durum söz konusu olabilir. Ancak gerçek bilinen evrende bilimsel olaylarca gerçekleşiyor...Ol dedi ve oldu.
Her şeyi böyle düşünürsek ...Dünyada bilim denen bir şey olmazdı onun için ol dedi oldu demek yerine nasıl oldu de kendine ve araştırOl dedi ve oldu.
peki her araştırmanın daha derinine indiğimize allahın yarattığı güzelliği göremiyeceksiniz fakat elinizde allah yazması kapruzun üstünde allah yazmasını mucize gösteren inanlar bolca var sende haklısın da araştırma ve bilin şart daha derine inersek konu baltalancakHer şeyi böyle düşünürsek ...Dünyada bilim denen bir şey olmazdı onun için ol dedi oldu demek yerine nasıl oldu de kendine ve araştır