Where is the uyanıklar ?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sana burada palavra anlatıyor muyum gibi mi geliyor?Türkiye de en çok bağımlılık yapan maddelerin satıldığı yerlerde 1. İstanbul 2. ise Bursa var ve İnegöl Bursada kocum.
Yok hocam yanlış anlaşılmasın palavra gibi gelmiyor tabii ki :)
Bursa'da olduğunu bilmiyordum bu arada ^^. Bilgi için teşekkürler.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok hocam yanlış anlaşılmasın palavra gibi gelmiyor tabii ki :)
Bursa'da olduğunu bilmiyordum bu arada ^^. Bilgi için teşekkürler.
Bak cidden böyle bir olayı gördük ve hiç de şaşırmadık alışığız biz buralarda o tip durumlara.Mesela benim dedemlerin komşusunun arka bahçesinde O eroin bitkisinden buldular.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ankara Beypazarı olarak bizim oralar aşırı sessiz :(
Sessizliği pek sevmem.
Peki hiç durdurmaya çalışmıyorlar mı satıcıları ?
Valla şöyle söyleyeyim.Yakaladılar mı affetmiyorlar o derece zaten halkımız da sevmiyor biliyorsun etraf fena tenhaydı o zaman nerede olduğumuzu da bilmiyorduk (Adres.) ayrıca tam da emin değildik karanlıkta bir birlerine paket veriyorlardı çünkü poşetimsi/paket sesi geliyordu tam anlamadım bende ama kesin bonzai olabilir de.Ayrıca bizim takıldığımız mekan da acaib sessizdi şöyle söyleyeyim çekirdeğin sesi sokağı inletiyor normal konuşmamız bağırıyormuşuz gibi çıkıyordu.[DOUBLEPOST=1416162528,1416162413][/DOUBLEPOST]
Çok kızdım erkek oldum :'(
O zaman arkadaşın tipi şuna yakın;

Bir öpücükte siz verin. :kgül:

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Valla şöyle söyleyeyim.Yakaladılar mı affetmiyorlar o derece zaten halkımız da sevmiyor biliyorsun etraf fena tenhaydı o zaman nerede olduğumuzu da bilmiyorduk (Adres.) ayrıca tam da emin değildik karanlıkta bir birlerine paket veriyorlardı çünkü poşetimsi/paket sesi geliyordu tam anlamadım bende ama kesin bonzai olabilir de.Ayrıca bizim takıldığımız mekan da acaib sessizdi şöyle söyleyeyim çekirdeğin sesi sokağı inletiyor normal konuşmamız bağırıyormuşuz gibi çıkıyordu.[DOUBLEPOST=1416162528,1416162413][/DOUBLEPOST]
O zaman arkadaşın tipi şuna yakın;

Bir öpücükte siz verin. :kgül:
Öpücüklere boğarım pls. :(