MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar babama sigarayı bıraktırmak istiyoru yardım edin
Bırak içsin bulaşma sen
Önceden denedim hatta belgesel bile izlettimZararlarını tek tek (Teker teker hepsinden bahsediyorum.Burası önemli!) açıkla ve buna değip değmediğini sor.Bu yaştan sonra bırakamam derse ise 171'den falan bahset.Ama acele etme bu konuşma uzun sürsün yoksa etki etmez.Ve bir de babanla tartışmaya korkma.
Önceden denedim hatta belgesel bile izlettim
Bıraktıramazsın diye bir şey yok her insan bunu bırakabilir adım gibide eminim çünkü kendi babamdan biliyorum adam 20 senedir sigara içmesine rağmen o kadar uğraşlar sonucu bırakamamıştı bigün sigarasi sürekli düşüp durdu bir kere daha düşersen bundan böyle sigara içmiycem demişti tekrar düşürdü bu seferde suya düşmüştü içilcek halde değildi cebinede geri koyamazdı. Daha sonrada içmiyorum dedi ve oradan gittik aradan 3 sene geçti ve hala içmemeye devam ediyor tamamen sigarayı bırakmış durumda ve şu an biraktiği için çok mutlu ve nasıl bıraktın dediklerinde ise olayı güle güle ve mutlu şekilde anlatır kendisi. Onun için milletin kafasına bırakamaz diye bi yorumu yerleştiremezsin.Biraktiramassin , basladiktan sonra bırakılıyor
Ben ucundan dondum 2 gün ictim rezalet bir şey
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O nasıl olay lan sgdjfBıraktıramazsın diye bir şey yok her insan bunu bırakabilir adım gibide eminim çünkü kendi babamdan biliyorum adam 20 senedir sigara içmesine rağmen o kadar uğraşlar sonucu bırakamamıştı bigün sigarasi sürekli düşüp durdu bir kere daha düşersen bundan böyle sigara içmiycem demişti tekrar düşürdü bu seferde suya düşmüştü içilcek halde değildi cebinede geri koyamazdı. Daha sonrada içmiyorum dedi ve oradan gittik aradan 3 sene geçti ve hala içmemeye devam ediyor tamamen sigarayı bırakmış durumda ve şu an biraktiği için çok mutlu ve nasıl bıraktın dediklerinde ise olayı güle güle ve mutlu şekilde anlatır kendisi. Onun için milletin kafasına bırakamaz diye bi yorumu yerleştiremezsin.
Hayır içmiyo artık zaten para zor yetmeye başladığı için bizide düşünür 2 üniversite öğrencisi yetiştirmek pek kolay bir şey değilO nasıl olay lan sgdjf
Çok zor,arada 1-2 içiyor dur
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi