sigara

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şöyle yapacaksın; 156'yı ara. Babanın sigara tiryakisi olduğunu, bunun kendisinde kafa yaptığını ve sizi dövdüğünü anlat. bacaklarını falan bir yerlere vurup morart. mutlaka bıraktıracaklardır :p

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak benim babam 25 yıldır içiyor 3 - 5 kere bırakma girişiminde bulundu en fazla 1 hafta içmedi fakat stresten en ufak bir şeye kızıyordu bırak kendi haline boş ver sen.Ha sen iç içme o ayrı bir mesele ben içmiyorum içmek istiyor muyum evet istiyorum fakat sağlık açısından sakıncalı olacağından ve beni her yönden etkileyeceği için içmiyorum çünkü içtiğim zaman beni nasıl etkileyeceğini biliyorum.Daha gencim yakışıklıyım ve bu durumumu sarı dökülen dişler ve leş gibi bir nefes ile bozmak istemiyorum.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Zararlarını tek tek (Teker teker hepsinden bahsediyorum.Burası önemli!) açıkla ve buna değip değmediğini sor.Bu yaştan sonra bırakamam derse ise 171'den falan bahset.Ama acele etme bu konuşma uzun sürsün yoksa etki etmez.Ve bir de babanla tartışmaya korkma.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zararlarını tek tek (Teker teker hepsinden bahsediyorum.Burası önemli!) açıkla ve buna değip değmediğini sor.Bu yaştan sonra bırakamam derse ise 171'den falan bahset.Ama acele etme bu konuşma uzun sürsün yoksa etki etmez.Ve bir de babanla tartışmaya korkma.
Önceden denedim hatta belgesel bile izlettim

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben bundan 1 sene önce profesyonel dövüşçülüğe başladığım yıllarda babama ve anneme büyük bir uğraşla bıraktırmıştım.
Kendim içmeyecektim ama pasif içici oluyordum. Profesyonel Wrestler olmak sağlıklı ve dinç bir vücuttan başlıyordu o yüzden eve alınan sigaraları alıp parçalayıp çöpe atıyordum her seferinde babama kızıyordum.
-Senin yüzünden ben de bu zehirin etkisine maruz kalamam.
diye. Babam da bişe diyemiyordu çünkü haklıydım haksız olduğum bir yer yoktu.
Öle öle bıraktılar işte. Baban içiyor diye senin de ciğerlerin mahvolamaz. Biraz sesini yükseltme vakti gelmiş demektir o zaman. Haksız olduğu için sana elini kaldırmayacaktır merak etme.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Biraktiramassin , basladiktan sonra bırakılıyor
Ben ucundan dondum 2 gün ictim rezalet bir şey

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraktiramassin , basladiktan sonra bırakılıyor
Ben ucundan dondum 2 gün ictim rezalet bir şey

Bıraktıramazsın diye bir şey yok her insan bunu bırakabilir adım gibide eminim çünkü kendi babamdan biliyorum adam 20 senedir sigara içmesine rağmen o kadar uğraşlar sonucu bırakamamıştı bigün sigarasi sürekli düşüp durdu bir kere daha düşersen bundan böyle sigara içmiycem demişti tekrar düşürdü bu seferde suya düşmüştü içilcek halde değildi cebinede geri koyamazdı. Daha sonrada içmiyorum dedi ve oradan gittik aradan 3 sene geçti ve hala içmemeye devam ediyor tamamen sigarayı bırakmış durumda ve şu an biraktiği için çok mutlu ve nasıl bıraktın dediklerinde ise olayı güle güle ve mutlu şekilde anlatır kendisi. Onun için milletin kafasına bırakamaz diye bi yorumu yerleştiremezsin.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bıraktıramazsın diye bir şey yok her insan bunu bırakabilir adım gibide eminim çünkü kendi babamdan biliyorum adam 20 senedir sigara içmesine rağmen o kadar uğraşlar sonucu bırakamamıştı bigün sigarasi sürekli düşüp durdu bir kere daha düşersen bundan böyle sigara içmiycem demişti tekrar düşürdü bu seferde suya düşmüştü içilcek halde değildi cebinede geri koyamazdı. Daha sonrada içmiyorum dedi ve oradan gittik aradan 3 sene geçti ve hala içmemeye devam ediyor tamamen sigarayı bırakmış durumda ve şu an biraktiği için çok mutlu ve nasıl bıraktın dediklerinde ise olayı güle güle ve mutlu şekilde anlatır kendisi. Onun için milletin kafasına bırakamaz diye bi yorumu yerleştiremezsin.
O nasıl olay lan sgdjf
Çok zor,arada 1-2 içiyor dur