Minecraft Satın Alabileceğiniz Siteler

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Minecraftdukkani,com'' o sitedeki videoyu izlemediniz acaba ? Yiğit abi yani AxiTrBilişim orda hiçbir türlü hesap garantisi vermiyor o videoyu izleyen herkesin bunu ordan anlaması lazım, o sitedeki amaç 5 türk lirası karşlığında mobil ödeme yoluyla premium sahibi olması yani durumu olmayan arkadaşların premium sunuculara girip hevesini alsın diye açılmıştır .Yani anlayacağınız AxiTrBilişim hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir vede iftira atmaya hakkınız yoktur.
-AxitrBilişim

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Minecraftdukkani,com'' o sitedeki videoyu izlemediniz acaba ? Yiğit abi yani AxiTrBilişim orda hiçbir türlü hesap garantisi vermiyor o videoyu izleyen herkesin bunu ordan anlaması lazım, o sitedeki amaç 5 türk lirası karşlığında mobil ödeme yoluyla premium sahibi olması yani durumu olmayan arkadaşların premium sunuculara girip hevesini alsın diye açılmıştır .Yani anlayacağınız AxiTrBilişim hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir vede iftira atmaya hakkınız yoktur.
-AxitrBilişim
Ne yalan söyleyim gel ben sana o hesaplardan 200 tane vereyim. İnternet üzerinden " Minecraft free premium account " diye arattığında yüzlerce çıkıyor zaten. Axitr(dolandırıcı)bilişim bu işi tabi yine yaptığı gibi paraya döküp küçük yaştaki çocukları kazıklıyor sizde buna yandaş oluyorsunuz. Burada atılan iftira değil doğrular. İnternet üzerinden bulunan hesapları 5 TL'ye bende satarım. Çok zor değil bu işler axitr(dolandırıcı)bilişim sadece para gözlü bir bilişim(demeye dilim dönmüyor). Forumdan bir arkadaşın açtığı konuyu okursan daha çok aydınlanabilirsin bence. Konuya gitmek için tıkla

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yalan söyleyim gel ben sana o hesaplardan 200 tane vereyim. İnternet üzerinden " Minecraft free premium account " diye arattığında yüzlerce çıkıyor zaten. Axitr(dolandırıcı)bilişim bu işi tabi yine yaptığı gibi paraya döküp küçük yaştaki çocukları kazıklıyor sizde buna yandaş oluyorsunuz. Burada atılan iftira değil doğrular. İnternet üzerinden bulunan hesapları 5 TL'ye bende satarım. Çok zor değil bu işler axitr(dolandırıcı)bilişim sadece para gözlü bir bilişim(demeye dilim dönmüyor). Forumdan bir arkadaşın açtığı konuyu okursan daha çok aydınlanabilirsin bence. Konuya gitmek için tıkla
Doğrudur,ben orda AxitrBilişim adına yazmıştım gerisinde neler oluyor pek fazla alakam yok daha doğrusu hiç alakam yok ben bu konuyu gördüm ona attım bende bunu yazarmısın dedi bende attım .Dolandırıyorsada kendi günahına :/

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda dolandırmak çok milletin önüne gelir oldu. Hani samanlikta iğne aramak vardırya, iğne artık önlerine geliyor dolandırmak isteyenlerin. Sunucumda çok yaşadım bitanesi sahte skype hesabı açıp bizim oyuncuları dolandırıyordu. Bu arkadaş yüzünden 30 - 40 TL gitti kendisini savcılığa verip 1milyar kazandık. Yani kısaca kendi sitesinden almanız, 5 - 10 TLye satanlar illaki bir iş vardır içinde onların. Asparagas haber yayınlayıp bizi yemeye çalışıyorlar.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Burda Verilmek İstenen Mesaj ''maxigame.org'dan Bişiler Satın Alın''

Vay Be Çok Bilgilendirdiniz Bizi Daha Doğrusu Buna İnanan Çocukları :)
afedersin ama herşeyi bir prim sanacak kadar aptal birisin... bende maxigame'den kredi kartıyla aldım ve gayet memnunum. MaxiGame'nin kazanacağı maximum para 4TL bakarsan anlarsın. Mobil ödeme desteğide veriyor zaten