- En iyi cevaplar
- 0
Sakınca derken nesi sakıncalı acaba? ?Çok sakıncalı. Ne ise ben yatıyorum iyi geceler.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Sakınca derken nesi sakıncalı acaba? ?Çok sakıncalı. Ne ise ben yatıyorum iyi geceler.
Hocanın bir şey bilmemesi.Sakınca derken nesi sakıncalı acaba? ?
Aynen öyle bazen soruları şaşkın şaşkın çözüyor bide.Hocanın bir şey bilmemesi.
Bizimki de öyle.Aynen öyle bazen soruları şaşkın şaşkın çözüyor bide.
Vah vah sen de mi? ? Bizimki bide fen lisesi.Bizimki de öyle.
AC unity mi ?Otuz dokuz tl ekle AcU al. Daha iyi oyun.
Evet.AC unity mi ?
Tabisi başka hangi oyun 180 tl :/AC unity mi ?
Ne yalan söyleyim gel ben sana o hesaplardan 200 tane vereyim. İnternet üzerinden " Minecraft free premium account " diye arattığında yüzlerce çıkıyor zaten. Axitr(dolandırıcı)bilişim bu işi tabi yine yaptığı gibi paraya döküp küçük yaştaki çocukları kazıklıyor sizde buna yandaş oluyorsunuz. Burada atılan iftira değil doğrular. İnternet üzerinden bulunan hesapları 5 TL'ye bende satarım. Çok zor değil bu işler axitr(dolandırıcı)bilişim sadece para gözlü bir bilişim(demeye dilim dönmüyor). Forumdan bir arkadaşın açtığı konuyu okursan daha çok aydınlanabilirsin bence. Konuya gitmek için tıkla''Minecraftdukkani,com'' o sitedeki videoyu izlemediniz acaba ? Yiğit abi yani AxiTrBilişim orda hiçbir türlü hesap garantisi vermiyor o videoyu izleyen herkesin bunu ordan anlaması lazım, o sitedeki amaç 5 türk lirası karşlığında mobil ödeme yoluyla premium sahibi olması yani durumu olmayan arkadaşların premium sunuculara girip hevesini alsın diye açılmıştır .Yani anlayacağınız AxiTrBilişim hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir vede iftira atmaya hakkınız yoktur.
-AxitrBilişim
Doğrudur,ben orda AxitrBilişim adına yazmıştım gerisinde neler oluyor pek fazla alakam yok daha doğrusu hiç alakam yok ben bu konuyu gördüm ona attım bende bunu yazarmısın dedi bende attım .Dolandırıyorsada kendi günahına :/Ne yalan söyleyim gel ben sana o hesaplardan 200 tane vereyim. İnternet üzerinden " Minecraft free premium account " diye arattığında yüzlerce çıkıyor zaten. Axitr(dolandırıcı)bilişim bu işi tabi yine yaptığı gibi paraya döküp küçük yaştaki çocukları kazıklıyor sizde buna yandaş oluyorsunuz. Burada atılan iftira değil doğrular. İnternet üzerinden bulunan hesapları 5 TL'ye bende satarım. Çok zor değil bu işler axitr(dolandırıcı)bilişim sadece para gözlü bir bilişim(demeye dilim dönmüyor). Forumdan bir arkadaşın açtığı konuyu okursan daha çok aydınlanabilirsin bence. Konuya gitmek için tıkla
afedersin ama herşeyi bir prim sanacak kadar aptal birisin... bende maxigame'den kredi kartıyla aldım ve gayet memnunum. MaxiGame'nin kazanacağı maximum para 4TL bakarsan anlarsın. Mobil ödeme desteğide veriyor zatenBurda Verilmek İstenen Mesaj ''maxigame.org'dan Bişiler Satın Alın''
Vay Be Çok Bilgilendirdiniz Bizi Daha Doğrusu Buna İnanan Çocukları![]()