UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Onun farkındalığı ile söyledim. Turan neden ise bana boş bir hayal gibi geliyor ama yine de senin görüşün saygı duyarım.O Osmanlı değil, TURAN BİRLİĞİ.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Onun farkındalığı ile söyledim. Turan neden ise bana boş bir hayal gibi geliyor ama yine de senin görüşün saygı duyarım.O Osmanlı değil, TURAN BİRLİĞİ.
Resminde sovyet simgesi var,enver paşa fotoğrafını paylaşıyorsun helal
Arkadaş zaten komünist bir ahmak.Resminde sovyet simgesi var,enver paşa fotoğrafını paylaşıyorsun helal
Ben sadece Sovyetleri seven biriyim o kadar ve bu işaret bana çekici geliyor. (@Zurinqun ve haç gibi) Turancı da değilim o sadece konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir resimdi.Arkadaş zaten komünist bir ahmak.
Enver pasa kibris cok farkli kavramlardir ve sovyeti seviyorsun ama pp yapmasaydin iyiymis yani enver pasa yaninda sovyetBen sadece Sovyetleri seven biriyim o kadar ve bu işaret bana çekici geliyor. (@Zurinqun ve haç gibi) Turancı da değilim o sadece konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir resimdi.
(Kesin taktiksel fail)
Turan ve Kıbrıs? Ciddi misin? Uzaktan yakından alakaları yok. Bu tarz konularda da bence emin olmadığın şeyleri paylaşma seni Sovyet aşığı!Ben sadece Sovyetleri seven biriyim o kadar ve bu işaret bana çekici geliyor. (@Zurinqun ve haç gibi) Turancı da değilim o sadece konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir resimdi.
(Kesin taktiksel fail)
Zorin hristiyan hac koyuyorBen sadece Sovyetleri seven biriyim o kadar ve bu işaret bana çekici geliyor. (@Zurinqun ve haç gibi) Turancı da değilim o sadece konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir resimdi.
(Kesin taktiksel fail)
Zorin Hristiyan değilZorin hristiyan hac koyuyor
Sen sovyet değilim sovyet isareti koyuyorum diyosun bir değil ikisi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerden biliyorsun? Sen Zorin misin bay komünist?Zorin Hristiyan değil
Hristiyanüm canüm benüm.Zorin Hristiyan değil
Zürin bunu beğendü.Zorin hristiyan hac koyuyor
Sen sovyet değilim sovyet isareti koyuyorum diyosun bir değil ikisi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse ben ulamaz kardeşüm.Nerden biliyorsun? Sen Zorin misin bay komünist?
Din tartışması başlatmıyorum. Bu lant olsaı komünist konuyu değiştirmeye çalışıyor.Neler olüyür hayatta.Ne bu tartüşma.
Benüm üçün kavga etmeyün canlarüm.
Hristiyanüm canüm benüm.
Zürin bunu beğendü.
Kimse ben ulamaz kardeşüm.[DOUBLEPOST=1416308733,1416308065][/DOUBLEPOST]Din tartışması çıkarmayın pülüs.
Bu benüm son yorumumdur bir süre yokum canlarüm ben yukken istedüğünüz kadar din tartuşmasu yapabülürsünüz.
![]()
Ben zaten çıkarttığınız için değil çıkartmamanız için söyledüm onu kardeşim.Din tartışması başlatmıyorum. Bu lant olsaı komünist konuyu değiştirmeye çalışıyor.
Tamam kardeşim ama çok geç gelme.Ben zaten çıkarttığınız için değil çıkartmamanız için söyledüm onu kardeşim.
Ayruca her türlü din konusuna benü etüketle canüm en azundan bi' şeyler okurum tamam mu kardeşüm.Bir süre ulmayacağım buralarda çünkü.
Onu buşver kardeşim *hakaret* *hakaret* *hakaret* *hakaret* *hakaret*. Sansürledim.![]()
Merak etme kardeşüm 1 hafta ya da daha kısa bi süre yokum sadece.Tamam kardeşim ama çok geç gelme.
Kolay gelsin o zaman. Sosyalleşmeye çalış. İyi olur sana.Merak etme kardeşüm 1 hafta ya da daha kısa bi süre yokum sadece.Ona büle üzülüyorum bak bilgisayarımdan uzak duracağım.
![]()