Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 31. yıl dönümü kutlu olsun

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben sadece Sovyetleri seven biriyim o kadar ve bu işaret bana çekici geliyor. (@Zurinqun ve haç gibi) Turancı da değilim o sadece konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir resimdi.
(Kesin taktiksel fail)
Turan ve Kıbrıs? Ciddi misin? Uzaktan yakından alakaları yok. Bu tarz konularda da bence emin olmadığın şeyleri paylaşma seni Sovyet aşığı!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ben sadece Sovyetleri seven biriyim o kadar ve bu işaret bana çekici geliyor. (@Zurinqun ve haç gibi) Turancı da değilim o sadece konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir resimdi.
(Kesin taktiksel fail)
Zorin hristiyan hac koyuyor
Sen sovyet değilim sovyet isareti koyuyorum diyosun bir değil ikisi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neler olüyür hayatta. :( Ne bu tartüşma. :( Benüm üçün kavga etmeyün canlarüm. :(
Zorin Hristiyan değil
Hristiyanüm canüm benüm. :(
Zorin hristiyan hac koyuyor
Sen sovyet değilim sovyet isareti koyuyorum diyosun bir değil ikisi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zürin bunu beğendü. :(
Nerden biliyorsun? Sen Zorin misin bay komünist?

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Kimse ben ulamaz kardeşüm. :([DOUBLEPOST=1416308733,1416308065][/DOUBLEPOST]Din tartışması çıkarmayın pülüs. :( Bu benüm son yorumumdur bir süre yokum canlarüm ben yukken istedüğünüz kadar din tartuşmasu yapabülürsünüz. :(

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Neler olüyür hayatta. :( Ne bu tartüşma. :( Benüm üçün kavga etmeyün canlarüm. :(

Hristiyanüm canüm benüm. :(

Zürin bunu beğendü. :(

Kimse ben ulamaz kardeşüm. :([DOUBLEPOST=1416308733,1416308065][/DOUBLEPOST]Din tartışması çıkarmayın pülüs. :( Bu benüm son yorumumdur bir süre yokum canlarüm ben yukken istedüğünüz kadar din tartuşmasu yapabülürsünüz. :(
Din tartışması başlatmıyorum. Bu lant olsaı komünist konuyu değiştirmeye çalışıyor.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Din tartışması başlatmıyorum. Bu lant olsaı komünist konuyu değiştirmeye çalışıyor.

Ben zaten çıkarttığınız için değil çıkartmamanız için söyledüm onu kardeşim. :)
Ayruca her türlü din konusuna benü etüketle canüm en azundan bi' şeyler okurum tamam mu kardeşüm. :) Bir süre ulmayacağım buralarda çünkü.

Onu buşver kardeşim *hakaret* *hakaret* *hakaret* *hakaret* *hakaret*. Sansürledim. :(

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten çıkarttığınız için değil çıkartmamanız için söyledüm onu kardeşim. :)
Ayruca her türlü din konusuna benü etüketle canüm en azundan bi' şeyler okurum tamam mu kardeşüm. :) Bir süre ulmayacağım buralarda çünkü.

Onu buşver kardeşim *hakaret* *hakaret* *hakaret* *hakaret* *hakaret*. Sansürledim. :(
Tamam kardeşim ama çok geç gelme.