- En iyi cevaplar
- 0
kız ahliyormuş gibi zipliyorda.yaz sen yaz ehehehehe
Ağlamıyor sadece şey yani .s .s
kız ahliyormuş gibi zipliyorda.yaz sen yaz ehehehehe
Ağlamıyor sadece şey yani .s .s
Peki nasıl yanlışlıkla yapmayı düşünüyorsun ? Asıl kısım orası ehehehehe[DOUBLEPOST=1416431503,1416431423][/DOUBLEPOST]Tam benlik bir konu.
Kiz arkadasimla yanlislikla sevismek istiyorum.
Yanlislikla yapinca ayri bir hos olur bence.
kız arkadaştan kastım zaten ille de sevgili şartı değil ama benim muhattabı olduğum anlamı "sevgili".Öte yandan benim hiç öyle bir arkadaşım falan olmadı şanslı şey seni..bunu yapmak için illa kız arkadaşı olması gerekmiyor ki zaten kollarımı karnımı samimi kız arkadaşlarımı sinirlendirince ısırıyolar![]()
-,- yapmak istediklerimi özelden bile anlatamam.(Anlattı.)FlashBlock yüklü ne yapmak istiyorsun özelden anlat pls
İlk gözleme Fiziksel özellikleri gözetmekle başlanıryaz sen yaz ehehehehe
Hmm yani bir şeyin senin olması için bacağınla sarılman gerek.Bu şeyleri bütünleştirdiğimizde senin kız arkadaşın bir minder olabilir...(işte bunların hepsi post kasma.)[DOUBLEPOST=1416431774,1416431699][/DOUBLEPOST]Gece, ayni yatakta masumca uyurken sevgilime bacagimla sarilmak istiyorum ben. Cok hos oluyor bacaginla sarilinca. Tamamen seninmis gibi hissediyorsun.(Nereden biliyorsun diye sormayin, yanimdaki minderle denedim, tamamen benim oldu)
Organik bazları aşka getirdin helel olsun pnp.İlk gözleme Fiziksel özellikleri gözetmekle başlanır
Bu bir kuraldır ve değişemez.
Şimdi denklem kuracağız
Gözlenen fiziksel özellikler:
Uzun saç - Güler yüz - Uzun boy - Zayıf vücut yapısı
Şimdi bu verilere göre bu özellikler bu kızın adenin aözelliği olsun.
Adenin in karşısına ne gelir hemen timin gelmesi gerekir.
Şimdi bu özelliklere göre yapacağınız davranışlara
X adını verelim
Adenin + X = Kızla ilişki +
Adenin - Kızla ilişki + = X
Yani bu denklemden anlaşılan bir kızla ilişkiyi düşürmek için ona direk cinsel sözlerle saldırmanız gerekir ve kızın tepkisinden sonra X i buluruz
Bu yöntemle ilişkiniz Boş küme olurHiçbirşey elde edemezsiniz.
Peki kızın fiziksel özelliklerini karşıya atıp X i bulmaya çalışmanız en doğrusu olmazmı.
X = kızla ilişki - adenin yoluyla Kadınlara direk saldırmak yerine gözlem yaparak ve doğru davranışlarla yanaşmamız gerektiğini görürüz.
X i buluyoruz artık bu yolla. Yani ilişkiyi arttırmak için gereken anahtarı.
Doğru davranış
X = Ona nazik davran - Onu koru ve savun - Samimiyeti arttır.
Ve doğru cevabı bulduk. Doğru cevabı Timin olarak yazacağız.
Defterimize çizgiyi çekiyoruz ve Adenin karşısına Timin yazıyoruz
Bu ilk çizgi sizin aşk hayatınızın ilerlediğini gösterir
Tek yanlış çekdiğiniz çizginin replikasyona uğramasını sağlar ve tek çizgi halinde devam edersiniz.
Bravo.İlk gözleme Fiziksel özellikleri gözetmekle başlanır
Bu bir kuraldır ve değişemez.
Şimdi denklem kuracağız
Gözlenen fiziksel özellikler:
Uzun saç - Güler yüz - Uzun boy - Zayıf vücut yapısı
Şimdi bu verilere göre bu özellikler bu kızın adenin aözelliği olsun.
Adenin in karşısına ne gelir hemen timin gelmesi gerekir.
Şimdi bu özelliklere göre yapacağınız davranışlara
X adını verelim
Adenin + X = Kızla ilişki +
Adenin - Kızla ilişki + = X
Yani bu denklemden anlaşılan bir kızla ilişkiyi düşürmek için ona direk cinsel sözlerle saldırmanız gerekir ve kızın tepkisinden sonra X i buluruz
Bu yöntemle ilişkiniz Boş küme olurHiçbirşey elde edemezsiniz.
Peki kızın fiziksel özelliklerini karşıya atıp X i bulmaya çalışmanız en doğrusu olmazmı.
X = kızla ilişki - adenin yoluyla Kadınlara direk saldırmak yerine gözlem yaparak ve doğru davranışlarla yanaşmamız gerektiğini görürüz.
X i buluyoruz artık bu yolla. Yani ilişkiyi arttırmak için gereken anahtarı.
Doğru davranış
X = Ona nazik davran - Onu koru ve savun - Samimiyeti arttır.
Ve doğru cevabı bulduk. Doğru cevabı Timin olarak yazacağız.
Defterimize çizgiyi çekiyoruz ve Adenin karşısına Timin yazıyoruz
Bu ilk çizgi sizin aşk hayatınızın ilerlediğini gösterir
Tek yanlış çekdiğiniz çizginin replikasyona uğramasını sağlar ve tek çizgi halinde devam edersiniz.
Bu bir örnekdir.Hmm yani bir şeyin senin olması için bacağınla sarılman gerek.Bu şeyleri bütünleştirdiğimizde senin kız arkadaşın bir minder olabilir...(işte bunların hepsi post kasma.)[DOUBLEPOST=1416431774,1416431699][/DOUBLEPOST]
Organik bazları aşka getirdin helel olsun pnp.
EheheHmm yani bir şeyin senin olması için bacağınla sarılman gerek.Bu şeyleri bütünleştirdiğimizde senin kız arkadaşın bir minder olabilir...(işte bunların hepsi post kasma.)[DOUBLEPOST=1416431774,1416431699][/DOUBLEPOST]
Organik bazları aşka getirdin helel olsun pnp.
Benim bacak tercihim geneldeEhehe
Dayimla her yonden benzesiriz ondan bana gecti herhalde. Kucukken kesfettim ben bunu. Bacakla sarilinca guven hissi veriyor. Bacak iyi yani. Bacak. Sevgilimin bacaklari. Guzel olmali. Puruzruz ve yumusak olmali. Benim olmali. Gogusleri de cok buyuk olmasin. Avuc ici kadar yeter bana. Kalcalar. Hafif buyuk olmali tabi.
Ehehe
Dayimla her yonden benzesiriz ondan bana gecti herhalde. Kucukken kesfettim ben bunu. Bacakla sarilinca guven hissi veriyor. Bacak iyi yani. Bacak. Sevgilimin bacaklari. Guzel olmali. Puruzruz ve yumusak olmali. Benim olmali. Gogusleri de cok buyuk olmasin. Avuc ici kadar yeter bana. Kalcalar. Hafif buyuk olmali tabi.
O ne la oyle. Kadavrayla mi sevisicen[DOUBLEPOST=1416432420,1416432361][/DOUBLEPOST]Benim bacak tercihim genelde
Diz üstü ince olmalı etsiz ve kemik hatları görünebilir şekilde olmalıdır.
Diz altı %25 et %75 kemikten oluşmalı ve bacak kasları ve kemik ile oluşan hatları gözükmeli.
Var var ben gordum. Boyle yesil yesiller antenleri var bidi bidi otuyolar
YarıldımO ne la oyle. Kadavrayla mi sevisicen[DOUBLEPOST=1416432420,1416432361][/DOUBLEPOST]
Var var ben gordum. Boyle yesil yesiller antenleri var bidi bidi otuyolar