Ben size bizim sınıftaki cirpiyi ayarlayım. Tam şizlik mübarekBenim bacak tercihim genelde
Diz üstü ince olmalı etsiz ve kemik hatları görünebilir şekilde olmalıdır.
Diz altı %25 et %75 kemikten oluşmalı ve bacak kasları ve kemik ile oluşan hatları gözükmeli.
O ne sacma kriter la. Rolleri mi degisecenizBenim aradığım uzun boylu basketbol ve çok çok çok az pc meraklısı kitap okuyan eline şu lastik bileklikleri takamadan gezen bir kız olmasını isterim birde one direction (van direksiyon değil) veya justinci olmasın fiziksel olarak basket oynayabilsin ayakları biraz uzun olsa iyidir (çünkü ayakları kısa olan hiçbir kız basketbolda başarılı olamaz) iri yarı değil orta kilolu olsun(ÇOK ŞEY İSTİYORUM.) (o değilde yazın kızların bana yavşayışı öyle anlatılmaz ki hatta sergunda yanımdaydı kız direk seni seviyorum diye bağırdı
evleri okulun önündeydi one öz güven arkadaş peder görse azına bırakacak
![]()
yok ya sadece bir anı yanide birde kızların cinselliği pek ortada olmaz konu biraz forumdaki küçük yaşındakiler için ayıp olmuş cinsellik içinizde kalsın lütfen.O ne sacma kriter la. Rolleri mi degiseceniz
Bence kadin-erkek iliskisinin temeli cinselliktir. Bir dusun, cinsellik olmasa kadin-erkek birlesir miydi? Cinsellik her yasta bilinmesi gereken bir sey bence.yok ya sadece bir anı yanide birde kızların cinselliği pek ortada olmaz konu biraz forumdaki küçük yaşındakiler için ayıp olmuş cinsellik içinizde kalsın lütfen.
evet haklısın 18 yaşındaki öğretmen tanımadığı bir polis ile bebeğinin odasında sevişirlerken bebek de onları izledi hatta bu sevişme 13 saat sürdü ve bebek 13 saat boyunca aç susuz kalarak öldü bu doğrumu cinsellik bir hayatın önüne geçebilr mi başka bir örnek ise cinsellik her yaşta var hatta 1 hafta önce affedersiniz kudurmuş 3. sınıfa giden bir abi cinsellik konusu açmıştı kıza şöyle yapın diye böyle yapın diye fake hesap açıp iletişime geçtim tam bir ve'let birde cinsellik okullarda çok yaygın özellikle 6. sınıflarda (ergenlik giriş dönemi) cinsellik yoğun cinsellik neden ve nasıl yayılıyor çok kolay velilerinizin eve ders yapmanız için bağlatığı interneti cinsel içerik öğrenmek için kullandıkları için eskiden ise lise çağında baba oğul konuşurlardı ve cinselliği 1 gün içinde öğrenirlerdi.Bence kadin-erkek iliskisinin temeli cinselliktir. Bir dusun, cinsellik olmasa kadin-erkek birlesir miydi? Cinsellik her yasta bilinmesi gereken bir sey bence.
Olunca da saçın dökülüyo boşver.Baştan kız atkadaşın var mı diye sorsana mübarek.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Bir de şöyle düşün, cinsellik olmasaydı o bebek hiç doğmayacaktı.evet haklısın 18 yaşındaki öğretmen tanımadığı bir polis ile bebeğinin odasında sevişirlerken bebek de onları izledi hatta bu sevişme 13 saat sürdü ve bebek 13 saat boyunca aç susuz kalarak öldü bu doğrumu cinsellik bir hayatın önüne geçebilr mi başka bir örnek ise cinsellik her yaşta var hatta 1 hafta önce affedersiniz kudurmuş 3. sınıfa giden bir ***** cinsellik konusu açmıştı kıza şöyle yapın diye böyle yapın diye fake hesap açıp iletişime geçtim tam bir ve'let birde cinsellik okullarda çok yaygın özellikle 6. sınıflarda (ergenlik giriş dönemi) cinsellik yoğun cinsellik neden ve nasıl yayılıyor çok kolay velilerinizin eve ders yapmanız için bağlatığı interneti cinsel içerik öğrenmek için kullandıkları için eskiden ise lise çağında baba oğul konuşurlardı ve cinselliği 1 gün içinde öğrenirlerdi.
Bu mesajı görünce ben;