Yanlışlıkla da olsa kız arkadaşımla yaşamak istediğim an

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaw ben hep kızların okulun sonlarına doğru kızların playboyu oluyorum :D

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim aradığım uzun boylu basketbol ve çok çok çok az pc meraklısı kitap okuyan eline şu lastik bileklikleri takamadan gezen bir kız olmasını isterim birde one direction (van direksiyon değil) veya justinci olmasın fiziksel olarak basket oynayabilsin ayakları biraz uzun olsa iyidir (çünkü ayakları kısa olan hiçbir kız basketbolda başarılı olamaz) iri yarı değil orta kilolu olsun :D (ÇOK ŞEY İSTİYORUM.) (o değilde yazın kızların bana yavşayışı öyle anlatılmaz ki hatta sergunda yanımdaydı kız direk seni seviyorum diye bağırdı :D evleri okulun önündeydi one öz güven arkadaş peder görse azına bırakacak :D

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Benim aradığım uzun boylu basketbol ve çok çok çok az pc meraklısı kitap okuyan eline şu lastik bileklikleri takamadan gezen bir kız olmasını isterim birde one direction (van direksiyon değil) veya justinci olmasın fiziksel olarak basket oynayabilsin ayakları biraz uzun olsa iyidir (çünkü ayakları kısa olan hiçbir kız basketbolda başarılı olamaz) iri yarı değil orta kilolu olsun :D (ÇOK ŞEY İSTİYORUM.) (o değilde yazın kızların bana yavşayışı öyle anlatılmaz ki hatta sergunda yanımdaydı kız direk seni seviyorum diye bağırdı :D evleri okulun önündeydi one öz güven arkadaş peder görse azına bırakacak :D
O ne sacma kriter la. Rolleri mi degiseceniz

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
yok ya sadece bir anı yanide birde kızların cinselliği pek ortada olmaz konu biraz forumdaki küçük yaşındakiler için ayıp olmuş cinsellik içinizde kalsın lütfen.
Bence kadin-erkek iliskisinin temeli cinselliktir. Bir dusun, cinsellik olmasa kadin-erkek birlesir miydi? Cinsellik her yasta bilinmesi gereken bir sey bence.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence kadin-erkek iliskisinin temeli cinselliktir. Bir dusun, cinsellik olmasa kadin-erkek birlesir miydi? Cinsellik her yasta bilinmesi gereken bir sey bence.
evet haklısın 18 yaşındaki öğretmen tanımadığı bir polis ile bebeğinin odasında sevişirlerken bebek de onları izledi hatta bu sevişme 13 saat sürdü ve bebek 13 saat boyunca aç susuz kalarak öldü bu doğrumu cinsellik bir hayatın önüne geçebilr mi başka bir örnek ise cinsellik her yaşta var hatta 1 hafta önce affedersiniz kudurmuş 3. sınıfa giden bir abi cinsellik konusu açmıştı kıza şöyle yapın diye böyle yapın diye fake hesap açıp iletişime geçtim tam bir ve'let birde cinsellik okullarda çok yaygın özellikle 6. sınıflarda (ergenlik giriş dönemi) cinsellik yoğun cinsellik neden ve nasıl yayılıyor çok kolay velilerinizin eve ders yapmanız için bağlatığı interneti cinsel içerik öğrenmek için kullandıkları için eskiden ise lise çağında baba oğul konuşurlardı ve cinselliği 1 gün içinde öğrenirlerdi.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öhöm...
1 - Onunla beraber gece şöyle hava bulutlu olur ya hani yağmur yağması beklenir diğer gün ve gece hava biraz esintili ve de çok hoş bir sıcaklıkta olur ya işte o zaman onunla beraber çok uzun bir yürüyüş yapmak isterim kol kola ve kültür park ta dolaşmak ta isterim.

2 - Onunla beraber AVM'ye akşam üstü gidip her türlü eğlenceli şeyleri yapıp AVM kapatılana kadar takılmak isterim ve sonrada oradan da eve.Eve giderken de açık bir market veya bakkala uğrayıp cips,kola vb. abur cubur alıp evde film izlemek isterim sabaha kadar.

3 - Onunla beraber Luna Park'a gidip bir güzel eğlenip oradan da bir çay bahçesine gidip bir şeyler atıştırıp çay içip sohbet etmek isterim.

4 - Havuza beraber gitmek ve çok eğlenmek - Oylat'a beraber gidip hafta sonunu orada onunla birlikte geçirmek bu zaman içerisinde Oylat'ı bir güzel gezip kaplıcalarda rahatlamak isterim.

5 - Yazın Denize gitmek ve orada çok güzel bir şekilde eğlenmek orada geceleri gezmek ve sinemaya falan gitmekişte anladınız siz benden bu kadar daha fazla yazmak istemiyorum.

Beni de bu tür konulara etiketleye bilirsiniz.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kız para tuzağıdır nesini seviyorsunuz anlamıyorum hem size para kaybettiriyor hemde dırdırini çekiyorsunuz ve onu seviyorsunuz daha çok meraklıysanız orda kerane var gidin

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
evet haklısın 18 yaşındaki öğretmen tanımadığı bir polis ile bebeğinin odasında sevişirlerken bebek de onları izledi hatta bu sevişme 13 saat sürdü ve bebek 13 saat boyunca aç susuz kalarak öldü bu doğrumu cinsellik bir hayatın önüne geçebilr mi başka bir örnek ise cinsellik her yaşta var hatta 1 hafta önce affedersiniz kudurmuş 3. sınıfa giden bir ***** cinsellik konusu açmıştı kıza şöyle yapın diye böyle yapın diye fake hesap açıp iletişime geçtim tam bir ve'let birde cinsellik okullarda çok yaygın özellikle 6. sınıflarda (ergenlik giriş dönemi) cinsellik yoğun cinsellik neden ve nasıl yayılıyor çok kolay velilerinizin eve ders yapmanız için bağlatığı interneti cinsel içerik öğrenmek için kullandıkları için eskiden ise lise çağında baba oğul konuşurlardı ve cinselliği 1 gün içinde öğrenirlerdi.
Bir de şöyle düşün, cinsellik olmasaydı o bebek hiç doğmayacaktı.