DirenCan
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar Daha önce animasyon üstüne bir ekip kurmak istedim,bazı arkadaşlar sağolsun daha yolun başında oldğumu bana hatirlatti.
şimdi o arkadaşlardan ve sizlerden cinema 4D de bildiklerinizi aktarmanızı istiyorum.
(link vermek yasak mı bilmiyorum yasak ise kaldırıcağım)
<<< ÖRNEK
1-Sizlerden bu düzeyde veya farklı seviyelerde çalışmalarınız varsa görmek istiyorum
2- bildiğiniz Cinema 4D ile ilgili Terimleri (global illumunation vb.) açıklamasıyla birlikte nasıl animasyon yaparken kullanicağimi anlatmanızı
3-yaptığım animasyonda sorunsuz kullanabilceğim bir STEVE rig linki
4-Camera ve Light'ı nasıl kullanıcağımı,Nerelerde ne yaparak Daha iyi bir görüntü ve hareket hissi katabilceğimi anlatmanızı istiyoum.
Biraz Dolu bir Liste oldu kusura bakmayin
ama önceki konuda uzun uzun eleştiri yapan arkadaşların ufak bir açıklamadan çekinmiyceğini düşünüyorum. sizlerden de bilginizi paylaşmanızı istiyorum Teşekkürler 
şimdi o arkadaşlardan ve sizlerden cinema 4D de bildiklerinizi aktarmanızı istiyorum.
(link vermek yasak mı bilmiyorum yasak ise kaldırıcağım)
1-Sizlerden bu düzeyde veya farklı seviyelerde çalışmalarınız varsa görmek istiyorum
2- bildiğiniz Cinema 4D ile ilgili Terimleri (global illumunation vb.) açıklamasıyla birlikte nasıl animasyon yaparken kullanicağimi anlatmanızı
3-yaptığım animasyonda sorunsuz kullanabilceğim bir STEVE rig linki
4-Camera ve Light'ı nasıl kullanıcağımı,Nerelerde ne yaparak Daha iyi bir görüntü ve hareket hissi katabilceğimi anlatmanızı istiyoum.
Biraz Dolu bir Liste oldu kusura bakmayin